01.05.2018  |  IT

SCM.dk til IFS Verdenskongres

I denne uge deltager SCM.dk i den svenske softwarevirksomhed IFS’ verdenskongres i Atlanta. Det tre dage lange event byder på stribevis af oplæg, interaktive sessioner og workshops om morgendagens teknologi.

Fra den 1. til den 3. maj er SCM.dk repræsenteret i den amerikanske sydstatsstorby Atlanta, hvor den svenske softwarevirksomhed IFS afholder endnu en udgave af sin traditionsrige verdenskongres, IFS World Conference, eller bare WoCo.

programmet for de tre dage er en lang række sessioner, keynote-taler og oplæg, foruden mere aktive indslag i form af workshops, livedemonstrationer og produktpræsentationer, ligesom hele IFS’ topledelse selvfølgelig er til stede.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

SCM.dk ser frem til at møde selskabets nye CEO, Darren Roos, der kun har siddet for bordenden i en måned, og derudover snakke med topfolk fra både IFS og de deltagende danske virksomheder i form af Terma, BWSC, TDC, Eniig, Kosan Crisplant og Mærsk Drilling.

Læs også: IoT forudser servicebehov – virksomhed sparer stort

Derudover deltager vi i det såkaldte Influencer Track, der i lidt mindre fora lader analytikere og eksperter fra såvel værtsvirksomheden som partnere fortælle om trends og udvikling, bl.a. inden for teknologier som kunstig intelligens, blockchain, Internet of Things og automation.

Blandt partnervirksomhederne, der også vil levere indhold undervejs, kan nævnes Microsoft, der er afsender på en keynote om cloud computing. Selskaber som Gartner, Kyocera og Shawcor er også en del af programmet, og derudover er der sammen med konferencen et stort udstillings-/messeområder, hvor en lang række større og mindre firmaer vil præsentere deres løsninger.

-AK

Denne artikel er en del af temaet I fokus: IFS World Conference

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere