30.04.2018  |  Innovation

Schmitz Cargobull vinder miljøpris for SmartTrailer

Transportvirksomheden Schmitz Cargobull løber afsted med årets Green Truck Innovation Award for dets innovative, grønne transportløsning.

Handelsmagasinet VerkehrsRundschau har endnu engang uddelt miljøpriser inden for de anerkendte kategorier Green Truck, Green Van, Green Light Truck og Green Truck Innovation.

Her gik førstepladsen i kategorien ’Green Truck Innovation’ til tyske Schmitz Cargobull for virksomhedens SmartTrailer-løsning.

Læs også: Tyske priser for bæredygtig transport til bl.a. Scania og Dachser

”Med løsningen SmartTrailer præsenterer Schmitz Cargobull den næste generation af dets trailer-telematik. Det innovative, intelligente SmartTrailer koncept er et produkt af den løbende udvikling af virksomhedens TrailerConnect telematiksystem,” sagde Boris Billich, der er salgsdirektør ved Schmitz Cargobull ved prisoverrækkelsen.

SmartTrailer er designet som et åbent system, og det giver store fordele for transport og logistiksektoren, forklarer salgsdirektøren.

Før har telematiksystemer gjort brug af diverse sensorer og displays, som kun til et vis omfang kan kommunikere med hinanden. SmartTrailer-løsningen forbinder alle disse komponenter. Og det betyder, at komponenter fra tredjepartsleverandører også kan integreres uden problemer.

- JJK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere