08.08.2022  |  Branchenyt

Scan Global Logistics køber Sea-Air Logistics og styrker sin tilstedeværelse i Asien

Den globale logistikudbyder, Scan Global Logistics, øger sin tilstedeværelse i Kina og Hong Kong. Med virkning fra 5. juli 2022 bliver Sea-Air Logistics en del af den stadigt voksende SGL-familie. Opkøbet vil styrke virksomhedens allerede omfattende og årtier lange aktiviteter på det kinesiske fastland og i Hongkong. 

For ni måneder siden købte Scan Global Logistics (SGL) Sea-Air Logistics’ (SAL) mangeårige partner, Horizon International Cargo. Tilføjelsen af SAL til SGL-familien forbinder prikkerne og skaber yderligere vigtige synergier, der giver mulighed for yderligere vækst i segmenter som Technology og Pharma & Healthcare. 

"Købet af SAL er et naturligt match for os og understøtter den fortsatte udvikling af vores organisation i Asien og på verdensplan. SAL's strategisk placerede kontorer vil styrke vores eksisterende set-up og styrke vores servicetilbud til vores eksisterende fælles kundeportefølje", forklarer koncernchef Allan Melgaard. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Ved at kombinere de to organisationers erfaring og kapacitet vil der være mulighed for yderligere ekspansion inden for flere segmenter såsom forbrugerelektronik, teknologi og pharma og sundhedspleje, alle sektorer med et betydeligt vækstpotentiale.

Læs også: Værdisæt og fragtpriser får dansk producent til at trække sin produktion hjem fra Kina

Desuden vil en øget markedsandel inden for Asien, Fjernøsten Vestgående og Østgående Handelsruter i Stillehavet kombineret med SAL's store erfaring inden for grænseoverskridende forsyningskædeservices gøre det muligt for Scan Global Logistics at levere udvidede og forbedrede løsninger til sine kunder over hele verden. 

Et stærkt kulturelt match 

Udover de bemærkelsesværdige kommercielle synergier har et stærkt kulturelt match været et centralt punkt i SGL's opkøbsstrategi. 

"Fra starten var det tydeligt, at vores to virksomheder deler de samme værdier og den samme kundecentrerede tilgang. At blive en del af SGL giver vores medarbejdere mulighed for at være en del af SGL's utrolige rejse. Vores organisationers værdimæssige samspil vil hjælpe os med at skabe betydelige resultater for vores kunder i fremtiden og fremskynde organisationen mod at nå sine ultimative mål”, kommenterer Robert Rankin, der er administrerende direktør for SAL.

Infrastrukturen forbliver uændret, og alle 180 medarbejdere, herunder hele den øverste ledelse, vil spille en væsentlig rolle i virksomhedens fortsatte rejse. SGL's organisation vil vokse til over 500 medarbejdere i Kina og Hong Kong. 

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere