31.10.2019  |  Branchenyt

Sækko Presenning got you covered

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sækko Presenning ApS er en virksomhed med mange års erfaring i produktion og fremstilling af alle mulige løsninger med presenning som råmateriale.

Vi samarbejder med Sækko Design når der skal reklame på enten lastbil siderne, eller logo på specialprodukterne.Vi sælger både til private, foreninger og virksomheder.

Mange af vore kunder laver en samarbejdsaftale med os, således vi sammen skaber bedst mulig grundlag for et godt samarbejde. Har du en opgave står vi naturligvis klar til at hjælpe. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

Sækko Presenning  tilbyder vi produktion og salg af løsninger inden for lastbil presenninger, lastvogns presenninger, thermoprodukter, specialafdækninger og tilbehør.

Vores produktsortiment dækker lastbil presenninger af enhver art lige fra små ladbiler til trailere med skydesider og skydetag se mere her.

Hertil kommer afdækningspresenninger, toprullepresenninger, luftlededuge og et bredt udvalg af andre produkter. Også andre brancher har glæde af vores produkter: Vi tilbyder miljøfolier til landbrugssektoren, og vindbrydende net til staldbygninger.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere