10.12.2019  |  Lager & distribution

Sækko Presenning ApS - Din professionelle samarbejdspartner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sækko Presenning ApS er en virksomhed med mange års erfaring i produktion og fremstilling af alle mulige løsninger med presenning som råmateriale.

Presenning bruges bl.a. til at fremstille, partytelte, lagertelte, arbejdstelte, hoppepuder, Air-tracks, lastbilpresenninger, topruller til containere  og mange andre specialløsninger med presenning som hovedprodukt.

Vi samarbejder med Sækko Design når der skal reklame på enten lastbil siderne, eller logo på specialprodukterne.

Sækko Presenning, startede helt tilbage i 1971 med fremstilling og produktion af presenninger til transportbranchen, udviklede partytelte opbygget af en aluminimum konstruktion med presenning påsvejst en kerne i kanten så man kan trækken den ind i et spor på alu profilen. 

Sækko Presenning har altid fokus på:

  • Høj kvalitet
  • Høj faglighed
  • Konstant i udvikling for nye produkter
  • Individuelle løsninger
  • Professionel rådgivning i alle situationer

Vi sælger både til private, foreninger og virksomheder. Mange af vore kunder laver en samarbejdsaftale med os, således vi sammen skaber bedst mulig grundlag for et godt samarbejde.

Har du en opgave står vi naturligvis klar til at hjælpe. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

Vores produktion råder over lav og højfrekvenssvejsere således vi kan fremstille mange forskellige opgaver. Kontakt os her

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere