29.12.2021  |  IT

Rockwell Automation investerer i at styrke kundernes cybersikkerhed

Takket være partnerskaber med Dragos og CrowdStrike samt etableringen af et nyt Cybersecurity Operations Center bliver Rockwell Automations kunder nu i stand til at værne mere proaktivt om deres cybersikkerhed i alle faser af et angrebsforløb – før, under og efter.

Rockwell Automation har netop løftet sløret for nye investeringer, som skal styrke tilbuddene indenfor informations- (IT) og driftsteknologisk (OT) cybersikkerhed, og ruste kunderne bedre mod de mange aktuelle cybertrusler. Initiativerne omfatter strategiske partnerskaber med Dragos, Inc. og CrowdStrike samt etableringen af et nyt Cybersecurity Operations Center i Israel. 

”Det er ikke længere bare ’best practice’ at implementere stærk cybersikkerhed - det er et must”, siger Rachael Conrad, som er vice president og general manager for Global Services hos Rockwell Automation.

”For producenterne starter beskyttelse med et bundsolidt fundament af OT-ekspertise. Derfor satser vi på investeringer i cybersikkerhed, så vi kan sammensætte markedets mest solide og specialiserede tilbud indenfor IT/OT-cybersikkerhed”, fortsætter hun.

Incident Response og Threat Intelligence 

Investeringerne opstår gennem et parnterskab med Dragos, som leverer cybersikkerhed til industrielle kontrolsystemer (ICS)/OT-miljøer. Med det partnerskab bliver industrielle kunder bedre i stand til at beskytte sig mod, reagere på og komme videre efter en cybersikkerhedshændelse. 

Partnerskabet vil fokusere på hændelsesrespons og Threat Intelligence. Takket være kombinationen af de to firmaers kompetencer vil kunder langt hurtigere kunne vurdere og håndtere en cybersikkerhedstrussel. Herudover vil Rockwell Automation- og Dragos-eksperter tilbyde en specialiseret nyhedsservice med fokus på Threat Intelligence, som de har udviklet i fællesskab. 

Læs også: IT-chefer nedtoner regelmæssigt cybertrusler

”Vores investering i og partnerskab med Dragos vil gøre det lettere for vores industrielle automatiseringskunder at realisere deres mål om Connected Enterprise, fordi vi tilbyder en sikker OT-infrastruktur”, siger Rachael Conrad.

Cloud-baseret slutpunktsbeskyttelse 

Samtidig indgår Rockwell Automation også et partnerskab med CrowdStrike om at levere end-to-end-cybersikkerheds- og netværksløsninger. Partnerskabet vil undersøge potentialet i at kombinere CrowdStrikes cloud-udviklede, AI-understøttede Falcon-platform med Rockwell Automations’ implementering, netværksarkitektur, support, OT og services med henblik på at levere skræddersyede løsninger til håndtering af kundernes største udfordringer inden for cybersikkerhed. 

”I kraft af Rockwell Automations samarbejde med CrowdStrike kan vi tilbyde fuldt ud integrerede, industrielle end-to-end-sikkerhedstjenester og løsninger gennem hele cybersikkerhedsforløbet, fra registrering af trusler over håndtering til genetablering efter cyberhændelser”, sagde Conrad.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere