13.06.2012  |  Lager & distribution

PostNord samler pakkerne i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

PostNord samler nu de indenlandske pakker fra DPD Danmark og Post Danmark i et fælles produktionsflow. Sammenlægningen træder i kraft 25. juni.

Sammenlægningen af pakkeproduktionen sker ifølge chef for Post Danmark Logistik Carsten Dalbo for at høste de stordriftsfordele, PostNord-koncernen har fået på et dansk logistikmarked præget af intens konkurrence.

DPD Danmark var svenske Postens aktør på det danske logistikmarked, og med sammenlægningen vil PostNord skabe en stærkere pakkeproduktion på tværs af de to brands.

Om DPD Danmark A/S og PostNord AB

  • DPD Danmark er ejet af PostNord AB gennem en franchiseaftale med Europas næststørste pakkenetværk, DPD.
     
  • PostNord har for nylig indgået en ny strategisk aftale, som viderefører det forretningsmæssige samarbejde med DPD-netværket mange år ud i fremtiden.
     
  • DPD-netværket håndterer cirka to millioner pakker om dagen.

”Ved at samle pakkerne i et fælles produktionsflow får vi blandt andet større pakkevolumener i færre pakkecentre og en mere effektiv udnyttelse af vores biler og dermed også miljøgevinster. Med sammenlægningen cementerer vi vores position som det naturlige førstevalg, når der skal løses logistikopgaver til, fra og inden for Norden,” siger Carsten Dalbo.

Pakkeproduktionen vil fremover foregå i Post Danmarks distributionscentre og i de to højteknologiske pakkecentre i henholdsvis Brøndby og Taulov. DPD Danmark A/S’ terminal i Kolding skal fremadrettet bruges som transit- og sorteringscenter for den voksende internationale trafik via DPD-netværket ind og ud af Danmark.

DPD-produkterne og DPD-brandet fortsætter uændret i markedet. Kunderne vil derfor fremover kunne opleve, at deres pakker bliver afhentet eller distribueret af biler med enten DPD-logo eller Post Danmark-logo.

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere