19.05.2023  |  Lager & distribution

Pakkepostkassen rykker til hjemmeadressen

dao og Renz har indgået et nyt samarbejde om fremtidens postkasse – myRENZbox. Fremtidens pakkepostkasse, hvor du har mulighed for at modtage og sende pakker direkte fra din egen adresse. Det betyder, at du kan modtage og sende pakker fra udvalgte fragtfirmaer, som for eksempel dao, Postnord, DHL.

Fra starten af maj måned er den tidligere daoHOMEBOX overgået til myRENZbox. Renz A/S har overtaget driften af pakkepostkasserne samt salg og promovering af den.
”Vi er rigtige stolte af samarbejdet med dao. Fremtidens forbrugere kræver en smartere løsning end de klassiske ordinære postkasser. Vi er stolte af at kunne gå forrest om fremtidens pakkelevering til den private forbruger direkte i hjemmet, og dermed sikre større tilfredshed hos danskerne”, fortæller Kenneth Steinmetz, administrerende direktør for Renz Group Danmark.

Den moderne verden er i konstant udvikling, og det samme er forbrugerens indkøbsvaner. Vi ser at forbrugerne handler oftere på nettet end tidligere, hvilket kan resultere i mange ture til pakkeshoppen for den enkelte. Det ønsker vi at ændre på og vores klare mission er at gøre det nemmere for den danske forbruger at modtage deres pakker, måltidskasser mm.

Læs også: Sønderborgvirksomhed vil levere pakker til amerikanere

Med en myRENZbox Homebox får dao mulighed for både at levere og afhente pakker direkte i forbrugerens postkasse, og forbrugeren sparer derfor turen til pakkeshoppen. dao leverer forsendelser 365 dage om året - det bliver ikke nemmere. I dag er daoPICKUP en landsdækkende service, som forbrugeren selv kan booke, når de har behov for det.

”Vi er glade for at kunne gøre det nemmere for danskerne at modtage og returnere deres varer bestilt på nettet. Nethandlen vokser år for år, og det ligger dybt i vores rødder at gøre det så let som muligt for dig at få dine forsendelser, og det bliver ikke nemmere end med en myRENZbox hjemme på din adresse”, udtaler Hans Peter Nissen, CEO i dao.

myRENZbox Homebox kan købes hos COOP, Johannes Fog og Forbrugsforeningen.

- PiB

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere