04.02.2022  |  IT

Ordre Håndtering

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at arbejde med transport- og andre typer ordrer optimalt, har vi bygget en løsning som vi kalder OrderBooking.

Formålet med denne løsning er at vi undgår at skulle genskrive data som allerede er blevet skrevet på en ordre en gang, men at vi løbende bekriger ordrene alt efter hvordan vi udfører dem. Noget af det vores kunder nævner er også hvordan det under hele processen er muligt for deres kunder at logge sig på webportalen i OrderBooking for at følge med i status på leverancerne. Ligeledes er fakturering og samlefakturering af ordrer, rykkerprocedurer mm. indbygget i løsningen som standard. Vi anbefaler at “sluse” ordrene viderer til dit ERP system for at optimere de bogholderimæssige funktioner ifm. ordreadmiistration.

OrderBooking er lavet for at give:

  • Bedre overblik
  • Mindre administration
  • Mere automatisering

De tekniske detaljer

Ordrer kan enten tastes ind i OrderBooking direkte, eller de kan “skydes” ind via tilgængelige API’ere fra ERP-systemer som NAV, Sap, Exact, C5, E-Conomic, og mange andre (internationale) løsninger.

Aktivering af algoritmer sørger for at vi for eksempel automatisk kan klassificere hvilken momssatser der skal bruges på hvert enekel ordre.

Adresser kan geokodes efter behov, hvis dette giver mening i den efterfølgende arbejdsproces.

Dispatch modulet giver mulighed for planlægning af ordrer som tildeles til forskellige medarbejdere

Mere fra SOLUTIONWEB ApS

SOLUTIONWEB ApS

https://solutionweb.dk/

Apps, Applikationer, Tracking og Webkodning Siden 1997 skaber vi værdi i  logistik kæderne indenfor Agro, Industri, Logistik og Transport med let tilgængelige web abonnements løsninger. Du kan bruge vores standard webløsninger for hurtigt at komme igang. Eller vi løser dine udfordringer med skræddersyede løsniger på basis af vor…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere