13.02.2018  |  Branchenyt

Optimalt afkast til logistikvirksomheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny type rådgiver vil hjælpe logistikvirksomheder med ejendomsrådgivning og en ejendomsstrategi for deres erhvervsejendom. Det kan mindske omkostningerne ved ejendommen og optimere afkastet.

En ejendomsstrategi for en erhvervsejendom eller en portefølje af erhvervsejendomme giver god mening og god bundlinje. Med en ejendomsstrategi analyserer og vurderer man, om man har det mest optimale set-up for sin ejendom og f.eks. den produktion, man har i ejendommen. 

Gevinsten kan være færre omkostninger fra ejendommen, et bedre afkast, eller en ejendom, der bedre matcher virksomhedens behov eller den fremtidige forretningsplan.

Gottlieb + Partners A/S er en ny, men meget erfaren, rådgiver på markedet og går målrettet efter at rådgive og hjælpe logistik- og industrivirksomheder til det mest optimale set-up for deres erhvervsejendom – uanset om man er lejer, ejer, udlejer eller investor. 

Netop markedet for logistik- og industriejendomme er i voldsom vækst, og både brugerne og investorerne har inden for de sidste par år vist markedet en markant større interesse. 

”Vi hører fra vores kunder og netværk, at de i højere grad søger specialister inden for bestemte nicher, og her har vi rigtigt meget at byde på for industri- og logistikvirksomheder. Med vores analyseværktøjer hjælper vi lagertunge virksomheder, der er vokset ud af rammerne, eller som bor i forældede, ineffektive bygninger, med at identificere eller skabe intelligente, multifunktionsdygtige bygninger”, siger Thomas Gottlieb fra Gottlieb + Partners A/S.

Er virksomheden placeret i egne bygninger, kan det også være oplagt at frasælge ejendommen, realisere den bundne kapital og så indgå en sale-and-lease-back-aftale. Man kan ofte investere kapitalen mere profitabelt i egen kerneforretning.

Strategi, finansiering, facility Et mix af analyseværktøjer, workshops og interviews danner grundlag for udformningen af en konkret ejendomsstrategi. Selve eksekveringen kan også ske i et samarbejde med Gottlieb + Partners A/S og de samarbejdspartnere, de nøje har udvalgt i deres store netværk – alt fra projektudvikling og finansiering til entreprenør- og arkitektvirksomhed, facility management mm. 

Gottlieb + Partners A/S servicerer kunder i Danmark. Firmaet tegnes af Thomas Gottlieb, der i en årrække har arbejdet med salg, udlejning, rådgivning og udvikling af erhvervsejendomme hos CBRE, og Peter Goth Engel, der har erfaring fra ejendomsinvesteringsselskabet Thylander Gruppen og tyske Patrizia Immobilien AG. 

Mere fra Gottlieb + Partners A/S

Gottlieb + Partners A/S

www.gottliebpartners.dk

Gottlieb + Partners A/S er din betroede ejendomsrådgiver til enhver type erhvervsejendom eller portefølje af erhvervsejendomme.Vi er garant for en klar, velfunderet ejendomsstrategi, der danner grundlag for konkrete anbefalinger: måske et salg af ejendommen, køb af nyt eller udlejning. Måske en sale-and-lease-back-aftale eller fastholdelse af ejendommen kombineret med justerede omkostninger.Der ka…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere