Gottlieb + Partners A/S

www.gottliebpartners.dk

Branche/Sektor:

Lager- og produktionsejendomme, Lån og leasing, Planlægning

Om

Gottlieb + Partners A/S er din betroede ejendomsrådgiver til enhver type erhvervsejendom eller portefølje af erhvervsejendomme.

Vi er garant for en klar, velfunderet ejendomsstrategi, der danner grundlag for konkrete anbefalinger: måske et salg af ejendommen, køb af nyt eller udlejning. Måske en sale-and-lease-back-aftale eller fastholdelse af ejendommen kombineret med justerede omkostnin…

Læs mere  

Om

Gottlieb + Partners A/S er din betroede ejendomsrådgiver til enhver type erhvervsejendom eller portefølje af erhvervsejendomme.

Vi er garant for en klar, velfunderet ejendomsstrategi, der danner grundlag for konkrete anbefalinger: måske et salg af ejendommen, køb af nyt eller udlejning. Måske en sale-and-lease-back-aftale eller fastholdelse af ejendommen kombineret med justerede omkostninger.

Der kan være mange forskellige veje, og hver ejendom har sin helt egen, unikke vej.

Hos Gottlieb + Partners A/S har vi mange års erfaringer, solid viden, stort kendskab til branchen og ikke mindst et forgrenet netværk, der strækker sig vidt og bredt – både i og udenfor Danmark. Vi kender projektudviklerne, finanshuse og banker, entreprenører og arkitekter, jordbesidderne, kommunerne – ja, alle de aktører, der skal til for at få det rette set-up for din erhvervsejendom i hus.

Vores speciale er industri-, lager- og logistikejendomme, men uanset ejendommen eller ejendomsporteføljen er vi din strategiske forretningspartner.

Ved at forstå din virksomhed, markedet, kundeunderlaget, medarbejderne, driften og processerne kan vi udarbejde en seriøs og velunderbygget ejendomsstrategi med konkrete anbefalinger, der sikrer det helt rigtige set-up for din ejendom eller ejendomsportefølje.

Gottlieb + Partners A/S, der er etableret i 2017, tegnes af tunge profiler, der er gået sammen om at udarbejde ejendomsstrategier og yde betroet ejendomsrådgivning til investeringer i erhvervsejendomme – en funktion, der ofte er overset.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere