03.07.2018  |  Branchenyt

Gottlieb+Partners udvider med tung brancheprofil

Indhold fra partner Hvad er dette?

Endnu en tung profil inden for erhvervsejendomme finder vej til Gottlieb+Partners. Jeff Henriksen kommer med ca. 30 års erfaring fra bl.a. Sadolin & Albæk, EDC Erhverv Poul Erik Bech og Danske Erhvervs Mæglere A/S.

Jeff Henriksen er ny ejendomsstrateg hos Gottlieb+Partners A/S og er ansat til at udvikle optimale ejendomsløsninger til virksomheder, kommuner, institutioner og investorer.

Med ca. 30 års erfaring med udlejning, salg og rådgivning om erhvervsejendomme og flere ledende stillinger er Jeff Henriksen et stærkt bidrag til det voksende team af ejendomsstrateger, der er ansat hos Gottlieb+Partners.

”Jeff er et scoop for os. Han har erfaringen, en stor viden, er anerkendt og respekteret – og så kan han levere de gode resultater. Han har beskæftiget sig med salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder gennem en årrække, så han er et aktiv at få over på vores hold”, siger Thomas Gottlieb, partner i virksomheden.

Efterspørgsel efter den gode ejendomsstrategi

Gottlieb+Partners A/S blev startet i december 2017 af Thomas Gottlieb og Peter Goth Engel. Allerede inden for det første halve år af virksomhedens levetid har man udvidet med ansættelse af flere ejendomsstrateger, fordi man oplever en stor efterspørgsel efter professionel og strategisk ejendomsrådgivning.

Senest har man hjulpet et større pensions- og forsikringsselskab i mål med en aftale for deres nye domicil.

”Vores netværk, der er opbygget igennem mange år i branchen, er en af vores største fordele. Vi kan udvælge og sammensætte den rigtige gruppe af mennesker omkring en ejendomshandel, og ind imellem se nogle muligheder og et potentiale, som andre måske ikke lige har set eller tænkt over”, tilføjer Thomas Gottlieb.

Mere fra Gottlieb + Partners A/S

Gottlieb + Partners A/S

www.gottliebpartners.dk

Gottlieb + Partners A/S er din betroede ejendomsrådgiver til enhver type erhvervsejendom eller portefølje af erhvervsejendomme.Vi er garant for en klar, velfunderet ejendomsstrategi, der danner grundlag for konkrete anbefalinger: måske et salg af ejendommen, køb af nyt eller udlejning. Måske en sale-and-lease-back-aftale eller fastholdelse af ejendommen kombineret med justerede omkostninger.Der ka…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere