12.03.2013  |  Strategi & ledelse

Nyt karrieresite for ingeniører

Indhold fra partner Hvad er dette?

Grontmij åbner karriereside på Facebook med fokus på jobsøgning, uddannelse og gode råd.

En ny karriereside på Facebook skal ruste studerende og nyuddannede ingeniører til fremtidens arbejdsmarked og sikre dialog med de studerende om deres ønsker og forventninger til jobbet.

Det er den rådgivende ingeniørvirksomhed Grontmij, der står bag initiativet.

”Vores mål er at samle alle vores - og andres - gode råd om jobsøgning og karriere på vores nye Facebook-side, så de unge ingeniører kan få del i den viden”, siger Ulrik Langermann, HR direktør i Grontmij, og tilføjer:   

”Den nye Facebook-side skal ikke kun fortælle, hvad der forventes af de unge. Det er meget vigtigt for os, at siden også skaber dialog med de unge. For hvad er det, de efterspørger? Og hvad er deres ønsker for fremtiden? Det giver en fælles forståelse af fremtidens arbejdsmarked. Når vi har den, kan vi som virksomhed tiltrække de rette kandidater, og de studerende ved, hvad vi forventer af dem, og hvilke muligheder vi kan give dem”.

Få fredagens karrieretip
Aktiviteterne på siden bliver ifølge Grontmij skræddersyet til de studerende – lige fra fredagens karrieretip, månedens konkurrence, dagbogsfortællinger fra unge medarbejdere og praktikanter til mere kendt indhold om DSE-messer, karrieredage og Grontmijs årlige Summer School.

”Det nye karrieresite skal styrke Grontmijs synlighed og relation til fremtidens ingeniører. På nogle områder oplever vi allerede, at vi har svært ved at rekruttere kvalificerede medarbejdere. Derfor vil vi i dialog med de unge om fremtidens arbejdsmarked”, siger Ulrik Langermann.

- JKK

Se Grontmijs nye karriereside

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere