16.04.2021  |  Branchenyt

NYHED: Book et digitalt møde med vores logistikspecialister

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det har længe været muligt at få beregnet et uforpligtende tilbud online med vores digitale tilbudsberegner, ligesom at vores kunder har kunne oprette en kundeaftale digitalt, og dermed kunne sende deres første forsendelse indenfor 24 timer.

Som noget helt nyt kan du nu også, nemt og hurtigt, booke et 30 minutters digitalt møde med vores erhvervsrådgivere og/eller logistikspecialister – uanset om du allerede er kunde hos os, eller er helt ny og derfor blot ønsker en uforpligtende snak eller gennemgang af din logistik.

Vi gør det nemt, bekvemt og Corona-venligt for dig at få en uforpligtende snak!

Det tager kun få minutter at booke dit online møde. Du finder blot et tidspunkt i vores kalender, som passer dig. Herefter må du meget gerne knytte et par ord om dit logistikbehov/udfordringer eller anden relevant information, så vi ved hvad omdrejningspunktet for mødet er. Således kan vi tilpasse indholdet af mødet bedst muligt.  Efter at have udfyldt få informationer om din virksomhed, er mødet booket. Herefter modtager du en mail med et link til dit online møde, som foregår i Microsoft Teams enten via din almindelige webbrowser eller i appen hvis du allerede har Teams installeret.

Det er nemt og bekvemt!

Du er velkommen til at booke dit online møde her. Vi sidder klar til at tale med dig! 

Mere fra PostNord Logistics A/S

PostNord Logistics A/S

www.postnord.dk

PostNord Logistics A/S blev etableret i 2009 og er et datterselskab til PostNord Group AB. Vi tilbyder løsninger indenfor transport og logistik af gods- og kurerforsendelser, og er herigennem med til at styrke kerneforretningen i PostNord Danmark indenfor brev- og pakkedistribution. PostNord Logistics A/S tilbyder en bred produktportefølje af følgende services til og fra Da…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere