09.08.2018  |  Lager & distribution

Ny verdensrekord i ’palle-væltning’

Det så ud som et forstørret dominospil, da logistikfirmaet Exporta Global væltede i alt 1.377 plastikpaller og satte en ny Guinness World Record. God måde at skabe omtale på, lyder det fra direktør.

Efter meget planlægning og intens teamindsats formåede engelske Exporta Global at hive en ny Guinness World Record hjem ved at vælte 1.377 plastikpaller.

Se videoen her:

Det hele startede med en idé, som marketingchef Craig Dunn kom på under sin ferie. På en gård fik han øje på en stak af virksomhedens egne paller, som han syntes lignede dominobrikker.

Og så startede spekulationerne om, hvordan det mon ville være at vælte 1000 af dem.

Læs også: Video: Russisk postdrone smadrer mod mur på første flyvetur 

Det havde Lidl Spanien imidlertid allerede gjort, så han måtte komme op med noget større.

God reklame for firmaet
Den administrerende direktør for Exporta, Dale Peterson, troede først, at hans kollega var blevet skør. Men så blev han overtalt til idéen.

”Der marketingchefens job at komme med idéer til, hvordan man kan skabe interesse for firmaet. Det krævede meget overtalelse at overbevise mig om, at den her idé var tiden og indsatsen værd, men nu er jeg er glad for, at jeg lod mig overtale”, siger han ifølge supplychain247.com.

Selve rekordforsøget blev gennemført på seks timer med en ordenlig stak af Exportas egne letvægtspaller af genbrugsplast og nogle friske medarbejdere, der mødte ind kl. 5.30 for at gøre plads på lageret.

- JJK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere