15.09.2014  |  Branchenyt

Ny topdirektør til Lyngsoe Systems

En af Nordjyllands største og mest succesfulde elektronikvirksomheder, Lyngsoe Systems, ansætter Villads Thomsen som ny topdirektør.

Villads Thomsen afløser Finn Mathiassen på posten som administrerende direktør i Lyngsoe Systems i Aars. Den 38-årige økonom Villads Thomsen kommer fra en stilling som salgsdirektør i scenelys-firmaet Martin Professional med dansk hovedkvarter i Aarhus og fabrik i Frederikshavn.

Villads Thomsen har været en af nøglepersonerne bag Martin Professionals fremgang de seneste år, oplyser Lyngsoe Systems i en pressemeddelelse.

Læs også: Lyngsoe Systems er sat til salg

”Jeg er meget glad for at overlade det overordnede ansvar til Villads Thomsen. Lyngsoe Systems står over for nye strategiske udfordringer, og Villads er den rette person til at stå i spidsen for den udvikling,” siger Finn Mathiassen til nordjyske.dk. 

I marts i år blev Lyngsoe Systems solgt til kapitalfonden CataCap for et trecifret millionbeløb. Det erklærede mål med salget til CataCap var at skaffe kapital til fortsat vækst.

Lyngsoe Systems leverer logistikløsninger til biblioteker, postvæsener, lufthavne, sygehuse og virksomheder. Firmaet har i alt 200 ansatte fordelt i Danmark, USA, Canada, Rumænien, Sverige og Tyskland.

-KLZ

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere