Nu bliver de mobile robotter nemmere, hurtigere og sikrere i drift

Danske Mobile Industrial Robots er nu klar med et komplet redesign af sin robotsoftware: Nyskabelsen sikrer markant hurtigere robotmissioner, tættere systemintegration i den interne logistik samt endnu højere cybersikkerhed end hidtil.

MiRs nye software gør det muligt for operatører hurtigere og mere smidigt at planlægge robotternes missioner. Foto: Mobile Industrial Robots .

22.06.2022

SCM.dk

Mobile Industrial Robots lancerede i sidste uge en ny software, der optimerer MiR-robotterne på alle fronter: driftssikkerhed, skalerbarhed, systemintegration og it-sikkerhed.

Den første fase af den nye software er nu tilgængelig for alle kunder, uanset om de blot har én robot eller om de har automatiseret den interne logistik med deciderede flåder af mobile robotter. Softwaren byder på en mere effektiv brugergrænseflade, som overordnet set øger robotternes præstationsevne og gør dem i stand til på kortere tid at udføre opgaver, der kan spænde bredt.

Det kan være opgaver som planlægning af robottens ruter, når robotterne kører uden om forhindringer. Det foregår med en optimeret reaktion på alt, der bevæger sig i nærheden, såsom andre robotter, gaffeltrucks eller medarbejdere.

Læs også: Nu skal digitaliseringen også være intelligent

"Vores erfaringer med hundredvis af kunder, siden vi lancerede den første MiR-robot i 2014, har givet os et klart billede af, at brugervenlig software er nøglen til effektiv automatisering. Med vores nye software har vi bygget et stærkt fundament for at optimere brugen af ​​vores AMR'er nu og i fremtiden, når robotterne skal tilpasse sig dynamiske miljøer samt teknologiske fremskridt", siger Søren E. Nielsen, som er CEO i MiR og uddyber:

”Det handler især om at gøre det muligt for operatører hurtigere og mere smidigt at planlægge robotternes missioner, men også i høj grad om at sikre endnu højere niveauer af cybersikkerhed og integration på tværs af vores slutkunders mange systemer”.

Hurtigere programmering giver kortere ROI

MiR har altid fokuseret på at give kunderne ejerskab over deres mobile robotter med et brugervenligt interface og robotter, der er nemme at programmere, selv for den utrænede medarbejder. Med det nye software øger MiR brugervenligheden yderligere.

Den nye MiR-software kommer med en fuldstændig nydesignet brugergrænseflade for at forbedre den generelle brugervenlighed. Brugergrænsefladen har forskellige brugerniveauer og er enkel at konfigurere både fra stationære computere, smartphones og tablets. Medarbejderne kan få adgang til forskellige dashboards eller tilkalde robotterne med et enkelt klik.

Læs også: OnRobot udfordrer markedet med ny palleteringsløsning

"Vi ønsker at give virksomhederne mulighed for at komme i gang med automatisering på en enkel måde. Det tager mindre end en time at konfigurere simple opgaver for en robot via vores nye grænseflade. Ved mere komplekse opgaver, der kan kræve avancerede funktioner og indstillinger, gør brugergrænsefladen nu også medarbejderne i stand til nemt og effektivt at betjene robotterne. Når det kombineres med robotternes ekstra effektivitet, opnår vores kunder, at investeringen i en AMR endnu hurtigere tjener sig selv hjem”, siger Søren Nielsen.

- KCP

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Sådan bliver din SMV resilient i 2025

DACHSER Intelligent Logistics

Sponseret

Fremtidens terminal har 470 scannere

Relateret indhold

22.11.2024SCM.dk

Industrispecialist opkøber endnu en værktøjs-aktør

22.11.2024SCM.dk

Nordiske virksomheder har 23 milliarder euro bundet i overflødige lagre

20.11.2024AGR

Sponseret

Er dit ERP nok til lagerstyring? Sådan lukker AGR hullerne i forsyningskæden

20.11.2024Columbus

Sponseret

IAMs vigtige rolle i Nuudays digitale transformation

19.11.2024SCM.dk

EU vil styrke cybersikkerheden med nye sikkerhedskrav

19.11.2024SCM.dk

Fremtiden vil byde på store investeringer i cybersikkerhed med AI som livredder

19.11.2024Columbus

Sponseret

ATP om indkøb af IAM-løsninger: ”Skab dialog med leverandører og undgå impulskøb”

19.11.2024SCM.dk

Indspark: I praksis er AI langt fra de sci-fi-scenarier, der dominerer mediebilledet

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Supply Chain Management (SCM)

Få kompetencer til at designe og lede effektive produktions- og forsyningskæder, også kaldet supply chains, som er en forudsætning for virksomhedens konkurrenceevne.

Dato

31.10.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bureau Veritas
Kursus
CSRD-rapportering

EU’s Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) er en game changer for bæredygtighedsrapportering, da det blandt andet fastsætter ensartede metoder og måleenheder for virksomheders rapportering af miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter (ESG).

Dato

07.11.2024

Sted

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation
Konference
Sådan bliver din SMV resilient i 2025

Deltag i denne konference og få indsigt i de udfordringer og muligheder, der bliver vilkårene for danske SMV’er som din i 2025.

Dato

28.11.2024

Tid

09:00

Sted

Aarhus

Bureau Veritas
Webinar
Webinar: Miljømærkninger

I dag findes der et væld af miljømærker, men hvad er deres egentlige værdi, og hvordan vælger man det rette miljømærke for sin virksomhed? Dette webinar vil tage udgangspunkt i ESG-principperne (Environmental, Social, Governance) og undersøge, hvordan miljømærker kan bidrage til at dokumentere jeres indsats på disse tre områder.

Dato

28.11.2024

Tid

10:00

Sted

Online

Bureau Veritas
Webinar
Webinar: ISO 27001 & ISO 27701 certificering

Lær om fordelene ved en ISO 27001 certificering

Dato

29.11.2024

Tid

10:30

Sted

Online

Bureau Veritas
Webinar
Webinar: Learn about AQAP2110 Standards and their requirements

Did you know that suppliers of products and services to the NATO Member Countries Defence Acquisition and Logistics Organizations often must meet relevant NATO quality standards outlined in the AQAP - Allied Quality Assurance Publications?

Dato

11.12.2024

Tid

13:00

Sted

Online