02.11.2015  |  Lager & distribution

Nemlig.com åbner Skandinaviens største dagligvarelager

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nemlig.com åbner Skandinaviens største varelager inden for dagligvarer på nettet for at tilbyde kunderne et større varesortiment, bedre priser og mere fleksible leveringsmuligheder.

Siden virksomhedens start i 2010 har nemlig.com investeret massivt i forretningen og er i dag Danmarks største online supermarked. Og nu har virksomheden tilmed åbnet Skandinaviens største varelager inden for dagligvarer på nettet.

Læs også: Distribution af fødevarer kræver høj leveringskvalitet

Det nye varelager er på 36.000 kvadratmeter, svarende til 3½ fodboldbaner.

Og nemlig.com håber, at det nye lager betyder, at virksomheden for alvor kan udfordre den danske dagligvarehandel ved at tilbyde kunderne et endnu større varesortiment, bedre priser og flere fleksible leveringsmuligheder.

”Med det nye, store varelager er vi nu for alvor klar til at skabe en nemmere hverdag for danskerne”, siger nemlig.com’s stifter og direktør Stefan Plenge.

Læs også: Tiger samler sine danske lagre

Virksomhedens mål er at vokse minimum 50 procent over de næste 12 måneder, og nemlig.com forventer at øge medarbejderstaben med 30 procent i 2016.

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere