13.05.2021  |  Branchenyt

Med opkøb udvider Nordic Transport Group mod øst

Neptun Transport har specialiseret sig i vejgodstransport mellem Skandinavien og så Østeuropa og Mellemøsten. Nu har Nordic Transport Group, NTG, købt 75 procent af transportvirksomhedens aktier og tilføjelsen åbner døre for hele NTG mod øst.

”Jeg er glad for at kunne byde velkommen til endnu en velkendt dansk fragt distributør til NTG”, siger Jepser Petersen, der er adm. direktør for Road & Logistics hos NTG, i anledning af virksomheden netop har underskrevet en købsaftale og dermed overtager 75 procent af aktierne i Neptun Transport A/S. Han fortsætter:

”Erhvervelsen af Neptun udvider vores kapabiliteter i Østeuropa og i Mellemøsten og bidrager med værdifuld ekspertise indenfor transport af farmaceutiske og bioteknologisk gods”.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Siden Neptun blev oprettet i 1990 har virksomheden specialiseret sig i vejtransport på tværs af Norden, Østeuropa og Balkan, samt Tyrkiet og Mellemøsten. Efter overtagelsen vil Neptun fortsætte som et separat datterselskab under NTG med de to stiftere, Peter Svendsen and Jakob Pedersen, på posten som adm. direktører. De beholder også hver især ejerskab over 12,5 procent af aktierne.

Læs også: DSV opkøber logistikselskab og bliver verdens tredjestørste

”Jeg ser frem til at udvikle Neptun yderligere sammen med to af de stiftende og administrerende direktører, der fortsat kommer til at være involveret i forretningen såvel som værdiskabelsen til virksomheden, samt resten af Neptun-holdet”, udtaler Jesper Petersen i en pressemeddelelse.

”Sammen med NTG kan vi accelerere udviklingen af vores eksisterende trade lanes og udvide antallet af geografiske områder, som vi dækker – til fordel for både Neptun og NTGs kunder. Jeg er stolt af de resultater, vi har skabt siden 1990, og jeg ser frem til næste fase af denne virksomheds rejse sammen med NTG”, afslutter Peter Svendsen, med-stifter og adm. direktør hos Neptun.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere