01.10.2019  |  Branchenyt

Matas vælger RELEX til at effektivisere deres Supply Chain

Indhold fra partner Hvad er dette?

Matas styrker deres detailplanlægningsløsning ved at introducere forecasting og optimering af vareforsyningen. Målet er at forøge gennemsigtigheden i deres forsyningskæde og forbedre fleksibiliteten.

København– 1. oktober, 2019. Matas, som leverer til 280 butikker i Danmark fra et centralt distributionslager, erstatter deres tidligere teknologi med en løsning til forecasting og optimering af vareforsyningen fra detailplanlægningseksperterne RELEX Solutions. RELEX’s teknologi vil forbedre gennemsigtighed på tværs af forsyningskæden, give en effektiv forecasting af kampagner samt støtte Matas’ voksende nethandel.

Med mere end 1.000 brands i deres sortiment håber Matas på at gøre det nemmere for kunderne at finde de produkter de søger i enhver af deres landsdækkende butikker, samtidig med at de øger salget, kan reducere lagerbeholdningen og opretholde en høj kundeservice. 

Matas kan også se frem til at optimere interne processer med en mere effektiv planlægning og opfølgning. Dermed kan de etablere et tættere samarbejde med kollegaer og leverandører, automatisere rutine opgaver og give deres planlæggere bedre muligheder for at bruge deres kompetencer.

“Vi ønskede os den bedst tilgængelige løsning i branchen som kan støtte os i den løbende transformering af vores drift,” siger Brian Gøbel Poulsen, Logistik Direktør hos Matas. “RELEX leverer et banebrydende og effektivt rebskab til forecasting og optimering af vareforsyning som kan hjælpe os med at nå vores mål om at øge gennemsigtighed og effektivitet i vores forsyningskæde.”

Matas vil gerne opgradere deres teknologi for at sikre, at de har de bedst tilgængelige redskaber på markedet til rådighed. “Vi kiggede på flere forskellige løsninger og valgte RELEX, fordi deres forecasting løsninger passer perfekt sammen med vores strategiske vision,” siger Poulsen. “RELEX’s løsning kommer med gode anbefalinger fra deres brugere, og med de resultater de har opnået andre steder, så er vi meget spændte på at se hvad vi kan opnå!”

“Det er altid meget givende at arbejde med en virksomhed som Matas som ser frem ad og går efter langsigtede løsninger” siger Søren Gram Christensen, Country Manager hos RELEX Solutions. “Vi er sikre på, at vi kan opnå de mål vi har sat sammen og ser frem til at starte denne rejse, som vil fremtidssikre Matas’ processer. At samarbejde med en respekteret virksomhed som Matas kan kun booste vores voksende omdømme og profil både globalt og nationalt.”

Om Matas

Matas blev grundlagt i 1949 og er Danmarks største detailhandler indenfor skønhed og helseprodukter med mere end 1.000 brands og nethandel på Matas.dk. Matas har 280 butikker i Danmark og omtrent 3.000 ansatte i butikker og på hovedkontoret. Matas A/S blev børsnoteret i 2013.

Mere information: www.matas.dk

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

https://www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions er førende leverandør af banebrydende optimeringssoftware til detailbranchen. Vores løsninger er skabt til Living Retail-alderen, hvor forandring er den eneste konstante faktor. Vi hjælper detailhandlere med hurtigere at tilpasse sig enhver fremtid.  Vores cloud-baserede Living Retail Platform leverer pragmatisk AI på tværs af all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere