23.04.2021  |  Branchenyt

Marks & Spencer vælger RELEX til forecasting og replenishment

Indhold fra partner Hvad er dette?

Marks & Spencer har valgt RELEX Solutions til at levere en integreret planlægningsløsning for M&S Food, der skal forbedre virksomhedens forecasts, ordreberegninger og allokeringsprocesser.

Implementeringen for M&S Foods 1.050 butikker og 13 distributionscentre i Storbritannien og Irland begyndte i marts 2021. M&S Food får glæde af RELEXs state-of-the-art AI-drevne værktøjer til forecasting, optimering af ferskvarehåndtering, ordreberegning til butikker og distributionscentre, vareallokeringer og udjævning af kapacitets- og leveringsflow. Løsningen er fuldt integreret i hele forsyningskæden, og tager f.eks. udgangspunkt i hver enkelt butiks hyldeplads når butiksordrer og leverandørindkøb planlægges.

Modernisering af forsyningskæden er et vigtigt element i M&S Foods transformation. Derfor ønskede man en løsning, der kunne forbedre forecastnøjagtigheden, fjerne behovet for manuelle indgreb på baggrund af f.eks. ændrede vejrudsigter og effektivisere kampagnehåndteringen for i sidste ende at strømline hele processen fra leverandør til butik. Den nye løsning vil forbedre effektiviteten og gennemsigtigheden i hele forsyningskæden, bidrage til øget salg og samtidig reducere madspild.

RELEX er stolt over sin track-record med optimering af forsyningskæder for ferskvarer og løsningens evne til at udnytte AI og machine-learning til at automatisere processer og understøtte informerede og nøjagtige beslutninger. Dette var da også vigtige elementer i M&S Foods beslutning om at vælge RELEX.

“RELEXs evne til hurtigt at levere indsigt og nøjagtighed på tværs af forecasts, ordrer og allokeringer på en enkelt platform vil markant øge effektiviteten i vores daglige drift,” fortæller George Wright, Commercial Director hos M&S Food. ”RELEX er en vigtig del af vores vision om at modernisere vores end-to-end forsyningskæde. Vi ser frem til at opnå fantastiske resultater med projektet.”

Mikko Kärkkäinen, CEO og medstifter af RELEX Solutions, glæder sig til at starte arbejdet med at implementere løsningen: ”RELEX er ekstremt stolt over at have indgået partnerskab med M&S Food, en af ​​Storbritanniens og Irlands mest prestigefyldte detailhandlere. Vi har en stærk kulturel tilknytning til M&S, og vores track-record inden for dagligvarer og ferskvarer matcher M&S Foods strategiske mål. RELEX vil hurtigt forbedre effektiviteten i hele forsyningskæden, og slutresultatet vil være øget produkttilgængelighed og reduceret spild. Dette er starten på et spændende partnerskab, der sikrer M&S Food den mest avancerede forsyningskæde inden for ferskvarer på det britiske dagligvaremarked.”

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

https://www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions hjælper detailhandlere og produktionsvirksomheder med at drive rentabel vækst på tværs af salgs- og distributionskanaler ved at maksimere kundetilfredshed og minimere driftsomkostninger. Vores markedsledende integrerede platform til supply chain & retail planning hjælper detailhandlere og produktionsvirksomheder med at koordinere og optimere efters…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere