31.05.2018  |  Branchenyt

Maersk udvider på Atlanten

Rederiet Maersk Line introducerer en udvidelse af dets services fra en række havne mellem Middelhavet og Canada for at imødekomme stigende efterspørgsel fra importører og eksportører på begge sider af Atlanten.

Maersk Line opgraderer dets transatlantiske dækning med en række nye services, der tilbyder direkte anløb i Montreal og Halifax.

Den ugentlige rute vil blive betjent af fem skibe med anløb i Salerno og La Spezia (Italien), Fos-sur-Mer (Frankrig), Algeciras (Spanien), Montreal og Halifax (Canada) og Valencia i Spanien.

En udvidelse, der skal understøtte den stigende efterspørgsel på fra begge sider af Atlanten.

Læs også: Amazon er ved at blive en shippingvirksomhed - Maersk er bevidst om truslen  

“Med den nye service er vi overbeviste om, at vi kan skabe muligheder for europæiske og canadiske forretninger, med forbedrede transportløsninger der tager højde for efterspørgslen på denne voksende handelsrute,” siger Karsten Kildahl, der er chef for Maersk Lines Europa-region.

Sidste år steg den canadiske import og eksport med 6,9 procent, og i 2018 forudser Maersk Line en vækst på 7 procent med udsigt til en yderligere vækst drevet af handelsaftalerne CETA og CPTPP.

Den nye Maersk-service har sin debut med Montreal Express den 2. juli 2018 med afgang fra Salerno i Italien og ankommst til Montreal den 19. juli.

- JJK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere