23.04.2014  |  Branchenyt

Logistikgiganten H.Essers overtager danske Neff

H.Essers opruster i Skandinavien og har opkøbt den danske logistikvirksomhed Neff, som har specialiseret sig i transportløsninger inden for den farmaceutiske industri, bioteksektoren og fødevareindustrien.

Den belgiske logistikkæmpe H.Essers, der blandt andet leverer logistikløsninger til den kemiske og farmaceutiske industri, har i april 2014 overtaget den danske logistikvirksomhed Neff A/S.

Årsagen til købet begrunder H.Essers med ønsket om at styrke og udvikle positionen på det strategiske marked.  

“Synergieffekterne mellem de to virksomheder giver os mulighed for at udbygge vores markedsposition og skabe nye udviklingsmuligheder i Skandinavien”, siger Gert Bervoets, CEO i H.Essers, i en pressemeddelelse.

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Steven Swennen

Neff blev etableret i 1951 primært som lagerfacilitet for frugtavlere. Neff har siden udvidet porteføljen og har siden 1995 specialiseret sig som logistikvirksomhed for de største danske virksomheder inden for den farmaceutiske industri, bioteksektoren og fødevareindustrien.

Neff har 24 ansatte og havde sidste år en omsætning på 4,1 millioner euro. Til sammenligning havde H.Essers samme år en omsætning 409 millioner euro og har på globalt plan over 4.000 ansatte.

-TK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere