10.01.2022  |  IT

Kamstrup er nu gået live med IFS Applications i alle lande og divisioner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kamstrup er nu live med IFS Applications i alle lande og divisioner. Dermed benytter man nu IFS Applications på tværs af hele virksomheden og er i mål med den implementeringsrejse, som har strakt sig over de seneste to år.

For Curit og Kamstrups IT-afdeling og forretningsenheder sluttede 2021 med stor travlhed.

D. 1. november gik Kamstrup nemlig live med IFS i yderligere to divisioner, Kamstrup Water og Kamstrup Heat/Cooling, således at man nu på tværs af hele virksomheden bruger IFS som ERP-system.

Inge Louring, Supply Chain Konsulent ved Curit, kommenterer: ”Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med så mange professionelle og kompetente medarbejdere. Deres måde at håndtere problemstillinger og videreudvikle på løsningerne, så de svarer til forretningsbehovet, har været fantastisk inspirerende.”

Projektet er forløbet over to år med over 50 projektdeltagere, der alle har været meget kompetente, professionelle og engagerede.

Casper Gjørup, Enterprise Systems Manager ved Kamstrup, fortæller: ”Vi er stadig i en stabiliseringsperiode med IFS implementeringen, hvor nye processer og tekniske løsninger skal optimeres og stabiliseres. Set fra 10.000 fod er implementeringen gået rigtig godt, og vi har været tilfredse med supporten fra Curit og IFS. Vi har nu en ERP løsning, der kan skaleres og understøtte forretningen mange år frem”.

I tiden fremover vil Curit og Kamstrup fortsætte det tætte samarbejde gennem driftssupport og videreudvikling, således at løsningen udvikler sig i takt med Kamstrups forretningsbehov.

Læs mere om Kamstrup her: https://www.kamstrup.com/da-dk

Mere fra Curit ApS

Curit ApS

www.curit.dk

Curit et ERP-konsulenthus med speciale i ERP-systemet IFS Applications Curit ApS er etableret i 2003 af Aase Appel Steffensen og Carsten Kaaber, funderet på deres ekspertise og erfaring som IFS-konsulenter hos IFS Denmark. Kundeporteføljen og den afledte opgavemængde har været støt stigende gennem årene, og heraf har Curit ApS vækstet og h&…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere