08.05.2019  |  Branchenyt

Kølevirksomhed lancerer åben webshop

Med en tocifret millioninvestering på IT-siden vil køleudstyrsleverandøren Tefcold sikre, hurtig og effektiv ekspedition. Midlet er færre mellemled og bedre information for alle parter.

Hos køleudstyrsleverandøren Tefcold vil man gå mod traditionerne i branchen og prøve noget nyt.

Læs også: Ny webshop handler med overskudsvarer

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Derfor etablerer Viborg-virksomheden nu en åben webshop, hvor deres kunder kan alliere sig med en sælger eller selv bestille en vare med fuld produktinfo - pakket og leveret til fordøren.

”Den åbne webshop er en del af vores ny strategi på det danske marked. Mellemled er fjernet for at gøre det hurtigere og billigere for kunderne og for at kunne tilbyde hele vores sortiment direkte som lagervarer”, siger CEO i Tefcold, Jesper Kirkeby Hansen, og fortsætter:

”Det skal være attraktivt for alle professionelle kunder at handle hos os. Selv for den lille pizzabager nede på hjørnet, når køledisken bryder sammen i 30 graders varme, og han har brug for branchens hurtigste ekspedition”, siger han.

Investerer millioner på IT-siden
Frem til 2020 vil Tefcold investere et tocifret millionbeløb på IT-siden, med det overordnede formål at gøre det lettere og hurtigere for kunderne at finde de bedste løsninger til deres behov.

Det betyder for eksempel, at webshoppen i dag er i stand til automatisk at beregne, hvordan produkterne skal placeres i fragtcontainerne, og hvor meget plads der er brug for. Herefter kommunikerer webshoppen direkte med speditionsfirmaernes systemer og giver præcise tider og priser for levering, i Danmark såvel som over hele Europa.

Efterspørger en kunde større mængder af information på flere produkter, håndteres det også hurtigt i det nye system. For nylig efterspurgte Danmarks største leverandør til storkøkkener, Bent Brandt, detaljerede informationer på cirka 200 forskellige varer.

”Vi fik henvendelsen om morgenen, og et par timer senere havde de alle tekniske specifikationer og en salgstekst på alle 188 varer, som de skulle bruge til deres website”, fortæller e-Commerce og Marketing Manager hos Tefcold, Anette Nørskov Schultz.

Læs også: "Vi vil vokse med online-SMV'erne"

Udover Bent Brandt er den nyåbnede webshop også blevet brugt af servicevirksomheder indenfor kølebranchen, fødevareproducenter og professionelle nichedistributører.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere