13.03.2020  |  Branchenyt

Kænguruen der fik 11.000 søskende!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi skriver år 2000, datoen er den 10. marts, da en kendt dansk kænguru får nye forældre. Ovenikøbet engelske af ”royal” herkomst! Antallet af søskende stiger over natten fra 600 til 11.000.

Den kendte kænguru var Pakke-Trans A/S. De nye forældre: Royal Mails internationale pakkeorganisation General Parcel, i dag GLS Group. Pakke-Trans’ daværende direktør sagde bl.a. ordene: Det Internationale tilhørsforhold er af største vigtighed for os i bestræbelserne på at sikre fortsat vækst. Og medarbejderne vil altid være vores vigtigste aktiv. Han havde ret. GLS Denmark har siden været i konstant vækst og kan i dag fejre 20 års jubilæum som én af Danmarks mest kendte pakkedistributører, i et stærkt, fintmasket, internationalt netværk.

Forbindelse til hele verden
Både GLS Denmark og GLS Express er en del af GLS Group, der har hovedsæde i Amsterdam. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 45 lande i Europa og er endvidere tilstede i Canada og på USA’s vestkyst. Samlet set leverer de pakkedistributionsløsninger til mere end 200.000 kunder. I dag råder GLS over 70 centraler og regionale hubs og ca. 1.400 depoter og agenturer. Antallet af medarbejdere tæller omkring 19.000. Via det vejbaserede netværk sørger ca. 26.000 distributionsbiler og ca. 3.500 line hauls i dag for transport af mere end 630 mio. pakker. 

Stigende vækst, løbende investering og medarbejderne i centrum
I GLS Denmark beskriver flere pakker, flere ansatte og større overskud virksomhedens fortsat positive udvikling. Det er især antallet af pakker, genereret af den stadig stigende internethandel, der her gør sig gældende. I dag har GLS mere end 1.600 PakkeShops fordelt over hele Danmark.

Vi skriver nu 2020. Og 20 år efter starten på GLS-eventyret er kvalitet, udvikling og vækst, på basis af et stærkt fundament med medarbejderne i centrum, fortsat blandt de vigtigste fokusområder i GLS.

Tags: GLS Denmark

Mere fra GLS Denmark

GLS Denmark

www.gls-group.eu

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution og Danmarks største distributionsnetværk til private med personlig betjening. GLS tilbyder pålidelig håndtering af dine pakker - både til erhverv og private i ind- og udland. Vores mange år i branchen har givet knowhow og professionel erfaring i at implementere distributionsløsninger, der passer til dine ønsker og behov. Når du vælger GLS, får…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere