18.12.2019  |  Strategi & ledelse

Jetpak Top Holding køber 3D Logistik A/S

Jetpak Top Holding køber alle aktier i 3D Logistik. "Det vil styrke vores vækst og strategiske position i Norden", siger CEO Kenneth Marx.

Svenske Jetpak Top Holding har underskrevet en aftale på køb af alle aktier i 3D Logistik, som vil blive integreret i Jetpak Top Holding AB med effekt fra 2. januar 2020.

Læs også: De første elektriske lastbiler kører nu på danske veje

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

3D Logistik A/S er en danskbaseret ekspreslogistikvirksomhed med 35 ansatte og hovedkontor i Kolding.

Virksomheden har fokus på tidskritiske løsninger samt andre transportløsninger, som omfatter tids- og temperaturkritiske transporter, og har udviklet en stærk position inden for Pharma og Healthcare-segmentet.

”Købet af 3D Logistik er et vigtigt skridt mod at sikre en fremtidig vækst inden for mindre cykliske vertikaler, og vil styrke vores vækst og strategiske position i Norden. 3D’s CEO Steen Møller har positioneret 3D som en stærk aktør i specialiseret ekspreslogistik, og jeg ser frem til at fortsætte denne rejse sammen med Steen og hans team”, siger Jetpaks CEO Kenneth Marx.

Læs også: DSV køber DFDS' baneløsning mellem Danmark og Italien

3D’s nuværende ledelse vil fortsat være en del af Jetpaks nordiske ekspansion på tids- og temperaturkritiske løsninger samt styrkelsen af Jetpaks markedsposition i Danmark.

- SMP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere