26.03.2018  |  Lager & distribution

DSV køber DFDS’ baneløsning mellem Danmark og Italien

Transportselskabet DSV styrker sin tilstedeværelse på banetransport ved at købe DFDS Logistics' transportaktiviteter imellem Italien og Danmark. Handlen fordobler DSV’s kapacitet.

Som vi berettede om her på SCM.dk tidligere på måneden, så er DFDS i færd med at restrukturere sine aktiviteter i Italien, hvilket bl.a. indebærer, at selskabets dør-til-dør-baneløsninger mellem Italien og Danmark, Sverige og Storbritannien skal overgå til andre aktører eller ophøre senest d. 1. april.

For nylig kunne storaktøren DSV så offentliggøre, at man køber DFDS Logistics' transportaktiviteter imellem Italien og Danmark, og dermed øger sin kapacitet på den intermodale løsning med banetransport med 50 procent.

Læs også: UPS udvider jernbaneforbindelsen mellem Kina og Europa

”Med købet af DFDS Logistics' aktiviteter går vi ind og sikrer endnu mere kapacitet i et interessant marked, hvor vi oplever en stigende efterspørgsel. Med faste og frekvente afgangs- og ankomsttider er jernbanen stabil og yderst effektiv til at flytte større volumener. I kombination med vores stærke vejtransportnetværk er vi nu i stand til at tilbyde flere muligheder i forhold til transportløsninger på Italien”, siger Vice President i DSV Road A/S, Hans Pedersen.

Prisen på handlen er ikke offentliggjort.

-AK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere