IoT

SCM 4.0

De tekniske udfordringer er ikke de største

Mange virksomheder møder barrierer i IIoT projekterne, men det viser sig ofte at udfordringerne ikke bunder i det teknologiske. Få e-bogen, der styrer produktionsvirksomheder uden om de 4 gængse faldgruber, der bremser dit IIoT projekt på vej mod succes.

Indhold fra partner

SCM 4.0

5 misforståelser der bremser IIoT fra at blive en succes

Mange virksomheder er forbeholdne overfor den 'Industrielle Internet of Things' IIoT, hvor dine installationer afgiver brugbare data til din forretning. Men forbeholdet bunder mange gange i en række misforståelser og det bremser for succes!

Indhold fra partner

IT

SMV’er kan optimere produktion og forsyningskæde med cloud-baseret IoT

Potentialet i IoT-teknologi er enormt, men det kan være tungt og dyrt at komme i gang, særligt for de små og mellemstore virksomheder. Den danske virksomhed Blackbird har udviklet en IoT-løsning bygget på cloud-teknologi, der gør det muligt at optimere produktionen uden større økonomiske udskrivninger.

IT

8 måder at implementere IoT sikkerhed på i din virksomhed

I dag er det ikke unormalt, at Beumer modtager et spørgeskema med 200-300 spørgsmål fra potentielle kunder om sikkerheden i deres produkter. Derfor har producenten af logistik-systemer implementeret IoT-standarder til fordel for ordrebogen.

Innovation

IBC - monitorering

Lagerstyring, Transportmanagement, Sikkerhed! Bedre overblik, mindre administration, mere automatisering.

Indhold fra partner

SCM 4.0

De vil revolutionere bilindustrien med en opkoblet bil via IoT-platform

Lynk & Co er en global mobilitetsvirksomhed, der i partnerskab med Geely Holding, Geely Auto Group og Volvo Car Group, har udviklet en ’connected car’ – en opkoblet bil. Bilen benytter Orange Business Services IoT-platform og infrastruktur til at levere de forskellige online tjenester til bilisterne.

Planlægning

Gør din service meget mere rentabel

Burde kunderne leje dine produkter, frem for at købe dem? Hvor stor er fejlmargin i dine reparationer? Hvor mange kilometer kan du skære af teknikernes transport? Alt dette kan du udregne ret præcist, med den rette anvendelse af IoT og AR.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Stigende energi- og råvarepriser opvejes med digitale værktøjer

Opvarmning, nedkøling, ventilation, råvarespild eller ineffektiv lagerbeholdning. Der er mange ting, der fører til unødige omkostninger. Med enkle digitale indsatser, kommer virksomhederne på forkant og kan basere forretningsbeslutninger på reelle data.

Indhold fra partner

Branchenyt

Onomondo henter 150 millioner kroner til fortsat global vækst

Danske Onomondo vil være den førende IoT-stack på globalt plan. Med 150 millioner kroner i kufferten fra en nyligt afsluttet finansieringsrunde, er vækstvirksomheden nu klar til at lade sine IoT-løsninger tage verden med storm.

Produktion

Case: Hvad koster nedetid for jeres kunder?

Vestergaard har specialiseret sig i at producere fly-servicetrucks og hver vogn har op til 240 datapunkter, hvilket giver værdifulde data til drift, certificering og forretningsudvikling. Se hvordan de fornyr anvendelsen af IoT og optimerer sikkerheden

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Kunstig intelligens og Industri 4.0 hitter hos virksomhederne

Nye tal fra DI’s virksomhedspanel viser, at virksomhederne igennem de seneste år har øget brugen af avancerede teknologier. Samtidig har flere virksomheder sat gang i nye digitaliseringsprojekter, og så har COVID-19 skubbet på virksomhedernes investeringer i digitale salgskanaler og digital kontakt til kunderne.

Strategi & ledelse

7 trends der præger CRM systemet lige nu

CRM systemer er ikke længere blot opbevaring af kundernes kontaktoplysninger, men et uundværligt redskab til at analysere adfærd og omdanne kunderelationer til salg. Sørg for at I får nok ud af jeres kundeindsigter. Download guiden.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere