24.11.2022  |  Strategi & ledelse

Hvad skal der til for at tiltrække talenter?

Indhold fra partner Hvad er dette?

'War for talents’ er kampen om kvalificeret arbejdskraft. I langt de fleste brancher bliver det vanskeligere at besætte ledige stillinger. Især de specialiserede økonomi- og regnskabsprofiler er meget efterspurgte. Her er 3 behov der skal tænkes ind:

Den bedste arbejdsplads har de bedste værktøjer

Alle virksomheder har en interesse i at komme i betragtning, for i kampen om talenter er det den bedste arbejdsplads, der vinder. En god arbejdsplads handler ikke kun om de fysiske og sociale rammer, der bliver tilbudt. Det handler også om de værktøjer og systemer, som medarbejderne skal bruge dagligt. Der bliver stillet mange krav til de digitale løsninger i virksomhederne: Er systemerne moderne? Er de brugervenlige? Er de tilgængelige overalt?

Sådan hjælper et BI-værktøj med at tiltrække de rette talenter

Hvordan tiltrækker du nye medarbejdere til din økonomiafdeling? Vælg brugervenlige BI-værktøjer, der er enkle at anvende og tilgængelige overalt - selv fra hjemmekontoret. Dine (fremtidige) medarbejdere vil værdsætte det – og forvente det!

Se de 3 vigtigste medarbejder behov og hvordan du kommer dem i møde >>

Med 9A Smart Insights til Microsoft Dynamics 365, tilbyder vi et business intelligence (BI) værktøj, der giver din virksomhed en fordel i kampen om arbejdskraft. 9A Smart Insights er en intelligent dataplatform, baseret på Power BI, som gør det muligt at udtrække datakilder og omdanne dem til reel indsigt – hurtigt og problemfrit.

Mere fra 9altitudes

9altitudes

https://www.9altitudes.com/dk/

Think big, start small, scale fast! 9altitudes Danmark består af de 4 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions, Econocap og Dynalogic. Vi digitaliserer processer i produktions-, logistik og servicevirksomheder med Microsoft Dynamics 365 og PTC. Hos 9altitudes har vores eksperter fokus på hvad der skaber værdi for din forretning - også over tid. Vi g…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere