01.07.2020  |  Branchenyt

GLS Group har endnu en gang opnået EcoVadis sølvstatus

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med gen-certificering fra den uafhængige leverandør af bæredygtighedsundersøgelser er GLS blandt de bedste seks procent af de vurderede firmaer.

Amsterdam d. 23 juni 2020. For anden gang er GLS Group blevet præmieret med sølvstatus i EcoVadis bæredygtighedsundersøgelse. I processen har pakkedistributøren forhøjet sin vurdering til et total på 65 points. 

“Miljømæssig bevidsthed og etisk opførsel har dybe rødder i GLS’ forretningsstrategi. EcoVadis-stemplet hjælper os med at dokumentere vores engagement på de områder og viser især dette overfor vores kunder, men også til andre samarbejdspartnere.” siger Dr. Anne Wiese, Manager Corporate Responsibility ved GLS Group. ”Undersøgelsen har også gjort det nemmere for os at validere og forbedre vores tiltag.”


På trods af strengere krav har GLS forbedret sig i kategorierne miljøarbejds- og menneskerettigheder samt etik. På den overordnede evaluering er firmaet kun ét point fra Guldstatus, som kun bliver givet til fire procent af alle ansøgere. Det betyder, at GLS Group er blandt de bedste seks procent af de bedømte firmaer. Kigger man udelukkende på logistikbranchen, er GLS blandt top ti procent, og er sågar blandt de bedste syv procent i forhold til de emner, der vedrører miljø. ”Vi udvikler kontinuerligt på vores bæredygtighedsstrategi. Resultaterne fra EcoVadis viser os, at vi er på rette vej.” siger Dr. Anne Wiese.

Revision på højde med internationale standarder

EcoVadis er en uafhængig og global aktiv udbyder af bæredygtighedsvurderinger. De evaluerer på firmaers indsats inden for kategorierne miljøarbejds- og menneskerettighederetik og bæredygtigt indkøb. Metodologien bag er baseret på internationale bæredygtighedsstandarder, heriblandt det Globale Rapporteringsinitiativ (GRI), FN Global Compact og ISO 26000-standarden (Vejledning om social ansvarlighed).

Sofistikerede pointkort gør det muligt at måle og sammenligne bæredygtighedsindsatsen fra de forskellige firmaer på tværs af brancher og verdensdele. Over 65.000 firmaer fra forskellige brancher er gennem tiden blevet evalueret af EcoVadis.

Om GLS Group

GLS Group forsyner over 200.000 kunder med pålidelig pakkelevering i høj kvalitet, komplimenteret med godstransport i visse lande samt express-service. ”Quality leader in parcel logistics” er GLS’ overordnede motto. Gennem datterselskaber og samarbejdspartnere dækker GLS Group over 45 lande og er globalt forbundet. Med sit netværk er GLS en af de førende inden for levering af pakker i Europa. GLS opererer desuden også i Canada og på USA’s vestkyst gennem datterselskaber. GLS-netværket består af 70 centrale og regionale hubs, 1400 depoter hvorfra ca. 26.000 distributionsbiler og 3.500 linehauls kører fra og til. GLS har ca. 19.000 ansatte. I regnskabet for 2018/19, skabte GLS Group en omsætning på 3,3 milliarder euro og afleverede 634 millioner pakker.

Besøg gls-group.com for mere information.

Tags: GLS Denmark

Mere fra GLS Denmark

GLS Denmark

www.gls-group.eu

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution og Danmarks største distributionsnetværk til private med personlig betjening. GLS tilbyder pålidelig håndtering af dine pakker - både til erhverv og private i ind- og udland. Vores mange år i branchen har givet knowhow og professionel erfaring i at implementere distributionsløsninger, der passer til dine ønsker og behov. Når du vælger GLS, får…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere