08.11.2017  |  Lager & distribution

GLS Denmark nu GDP-certificeret

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som en af de første pakke- og ekspresserviceudbydere i Danmark blev GLS i slutningen af oktober certificeret i henhold til retningslinjerne for Good Distribution Practice (GDP). Certificeringen bekræfter, at GLS opfylder de høje krav til en sikker, hygiejnisk og produktegnet udbringning af lægemidler.

  • Godkendt til transport af humanmedicinske produkter
  • Kvalitet, sikkerhed og hygiejne under pakketransporten
  • Certificeret til ikke-temperaturfølsom transport

Som en af de første pakke- og ekspresserviceudbydere i Danmark blev GLS i slutningen af oktober certificeret i henhold til retningslinjerne for Good Distribution Practice (GDP). Certificeringen bekræfter, at GLS opfylder de høje krav til en sikker, hygiejnisk og produktegnet udbringning af lægemidler.

”At vi nu er GDP-certificeret baner vejen for nye, branchespecifikke aftaler”, siger Karsten Klitmøller, General Manager GLS Denmark. ”Medicinal- og farmaindustrien har kun ganske få logistikløsninger at vælge imellem - og vi er glade for, at vi nu kan tilbyde dem denne service.”

Godkendt til levnedsmidler og lægemidler

Det er det internationalt anerkendte certificeringsorgan DQS, der har bekræftet, at processerne overalt i GLS Denmark er i overensstemmelse med GDP-kravene. GLS Denmark blev allerede i 2015 godkendt til transport af fødevarer (dog ikke let fordærvelige fødevarer) og opfyldte dermed hygiejnekravene for køretøjer, personale og depoter. Efterfølgende har GLS tilpasset nogle af processerne samt dokumentationen, og man har gennemført uddannelse af alle de medarbejdere og distributionspartnere, der er involveret i transporten. ”Og det kommer alle vores kunder til gode”, fortæller Karsten Klitmøller. ”For på den måde har vi gjort vores distribution endnu mere sikker og mere gennemskuelig.”

Godkendt kvalitet - også internationalt

GDP-kravene gælder for engroshandel med medicinalvarer og farmaceutiske produkter over hele EU. GLS’ GDP-certificering dækker alle ikke-temperaturfølsomme transporter, og GLS kan desuden garantere distribution af produkter, som virksomhederne leverer i godkendt termoemballage, indenfor 24 timer. Med en korrekt emballering er det derfor også muligt at levere temperaturfølsomme produkter med GLS i overensstemmelse med GDP.

GLS er ligeledes GDP-certificeret i Tyskland, Frankrig og Irland, og yderligere lande er på vej. GLS koncernens kvalitets- og miljøstyringssystem er i hele Europa certificeret iht. ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

GLS Denmark og GLS Group
GLS Denmark og GLS Express er selskaber under koncernen General Logistics Systems B.V., Amsterdam (GLS). GLS tilbyder pålidelig pakkeservice af høj kvalitet til over 270.000 kunder i Europa samt ekspres- og logistikservice. Det er GLS' motto at være "kvalitetsførende inden for europæisk pakkelogistik". Her lægger GLS vægt på at være bæredygtig. Koncernen dækker 41 europæiske lande og 7 USA-stater via egne selskaber og partnere og er forbundet med hele verden gennem kontraktligt sikrede samarbejder. GLS har over 70 centrale og regionale hubs og over 1.000 depoter til rådighed. Med sit vejbaserede netværk er GLS en af de førende udbydere af pakkeservice i Europa. Ca. 17.000 medarbejdere og ca. 26.000 distributionsbiler arbejder dagligt for GLS. I regnskabsåret 2016/17 transporterede GLS 508 mio. pakker og opnåede en omsætning på 2,5 mia. euro.
 

Tags: GLS Denmark, GLS

Mere fra GLS Denmark

GLS Denmark

www.gls-group.eu

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution og Danmarks største distributionsnetværk til private med personlig betjening. GLS tilbyder pålidelig håndtering af dine pakker - både til erhverv og private i ind- og udland. Vores mange år i branchen har givet knowhow og professionel erfaring i at implementere distributionsløsninger, der passer til dine ønsker og behov. Når du vælger GLS, får…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere