26.11.2019  |  Lager & distribution

GLS åbner 2 nye, store PakkeShops

Indhold fra partner Hvad er dette?

For fortsat at sikre pakkemodtagere og afsendere god service og kvalitet, åbner GLS nu yderligere 2 GLS-drevede PakkeShops i København på hhv. Nordre Frihavnsgade 68 i hjertet af Østerbro og på Ny Carlsberg Vej 42 i den vestlige del af byen.

Der er begge steder tale om store PakkeShops, som er klar til at modtage en væsentlig del af årets helt store pakkevolumen i disse områder.

Det er ikke tilfældigt, at åbningen sker lige i dagene op til årets travleste periode. I peak-sæsonen 2018 havde GLS i enkelte PakkeShops helt op imod 10.000 pakker igennem systemet. Det resulterede flere steder i meget travle dage for både PakkeShop-medarbejdere og chauffører, og hvad endnu vigtigere var, i alt for lange køer og ventetider for kunderne. Det håber vi hermed at kunne afhjælpe og at være med til at sikre en bedre kundeoplevelse og bidrage til den gode julestemning.

Vi ser frem til at hilse på en masse nye kunder i vores PakkeShops, hvor vi gør vores ypperste for at sikre en høj grad af service med gratis smil på vejen.

Tags: GLS Denmark

Mere fra GLS Denmark

GLS Denmark

www.gls-group.eu

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution og Danmarks største distributionsnetværk til private med personlig betjening. GLS tilbyder pålidelig håndtering af dine pakker - både til erhverv og private i ind- og udland. Vores mange år i branchen har givet knowhow og professionel erfaring i at implementere distributionsløsninger, der passer til dine ønsker og behov. Når du vælger GLS, får…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere