04.02.2015  |  Branchenyt

GLS’ distributionspartnere knækker koden

Indhold fra partner Hvad er dette?

DTL og GLS har samarbejdet om at knække koden socialt ansvarlighed.

Vi tror, at du, din virksomhed og dine kunder har fokus på social ansvarlighed. Vi er en del af dit professionelle bagland, og du skal kunne regne med, at vi tager vores del af ansvaret. Det gør vi, og det gør vores distributionspartnere og deres chauffører også. Koden hedder certificering.

I GLS kræver vi social ansvarlighed og styr på forretningen, hele vejen rundt. I samarbejde med DTL har vi fundet frem til en officiel certificering af vognmænd. Det er vigtigt for os, at vores distributionspartnere - vognmændene - får bevis på, at deres forhold til kunder, leverandører, chauffører og myndigheder er i orden. At de har styr på deres forretning, og at deres chauffører er ansat under ordnede forhold. Certificering opnås gennem uddannelse, hvor de får kendskab til lovmæssige sikkerheds- og sundhedsbestemmelser, forsikringstekniske regler omkring gods, køretøjer og egne medarbejdere, skatteregler, finansiering og ikke mindst socialt og bæredygtigt ansvar.

Vi stræber efter at have branchens bedste og mest veluddannede distributionspartnere og chauffører. Og det er vigtigt for os at være med til at sikre branchen et fremtidigt godt ry. 

Tags: GLS Denmark

Mere fra GLS Denmark

GLS Denmark

www.gls-group.eu

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution og Danmarks største distributionsnetværk til private med personlig betjening. GLS tilbyder pålidelig håndtering af dine pakker - både til erhverv og private i ind- og udland. Vores mange år i branchen har givet knowhow og professionel erfaring i at implementere distributionsløsninger, der passer til dine ønsker og behov. Når du vælger GLS, får…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere