19.05.2020  |  Branchenyt

Frejas årsregnskab giver grund til fortsat optimisme

Freja kan rapportere en fin vækst i omsætningen for 2019. Fremtidens fokus vil ligge på transport- og logistikvirksomhedens polske marked samt en genopretning af virksomhedens svenske datterselskab.

Transport- og logistikvirksomheden Freja Transport & Logistics Holding A/S løfter resultatet for 2019, primært fordi datterselskaberne i Norge og Finland leverer resultater over markedsniveau, fortæller selskabet.

Læs også: Lindø Port of Odense offentliggør solidt årsregnskab

Samlet kan virksomheden rapportere om en vækst i omsætningen på 7,1 procent sammenlignet med 2018, og den samlede omsætning landede i 2019 på 3,34 milliarder kroner.

”Et fornuftigt årsresultat for 2019, men vi er både parate og har ambitionerne til at vise, at vi kan gøre det endnu bedre i fremtiden. I 2019 har det været konsolidering samt fortsat integration af Transcargo, der har haft vores fokus. I 2020 er det især vores nye positionering på det polske marked, sammen med genopretningen af det svenske selskab, der vil få størst fokus – uden at det dog må gå ud over vores udvikling i Kina, Norge, Finland og Danmark”, udtaler Group CEO Ulrik Rasmussen.

Nyt transportcenter på vej
I 2020 er fokus fortsat rettet mod integrationen og opbygningen af det polske selskab. Truckingdelen er separeret i eget selskab, og der investeres i en udvidelse og modernisering af flåden med nye miljøvenlige køretøjer.

Frejas nye transportcenter på en 75.000 m2 stor grund i Szczecin er færdigt primo juni 2020, og implementeringen af logistikvirksomhedens nye IT-platform er forløbet i henhold til planen, så der er god grund til fortsat vækst og optimisme.

Gennem mere end 10 år har Freja desuden investeret massivt i udviklingen af IT-platformen, og 2019 var ingen undtagelse.

Læs også: Trafikken over Storebæltsbroen sætter igen rekord

Investeringerne sker dels for at optimere og effektivisere forretningen, og dels for at være konkurrencedygtige, men også for at sikre fordele for kunderne i deres værdikæder.

- SMF

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere