18.04.2020  |  Strategi & ledelse

Fragtforbindelse opretholder leveringssikkerhed for lastbiltransporten

Med coronakrisen under fortsat udvikling er ForSeas overfarter mellem Helsingør og Helsingborg en effektiv og stabil fragtløsning. Tydelige retningslinjer og tilbud om selvbetjening og fast lanes giver sikkerhed for alle ombord.

I tider hvor grænser lukker og produktion, handel og industri påvirkes kraftigt, blandt andet i kraft af forsinkede leverancer, er færgeselskabet ForSeas forbindelse mellem Helsingør og Helsingborg fortsat et vigtig værktøj til at opretholde leveringssikkerheden. 

Læs også: ForSea hædres med pris for batteridrevne færger

Det sker gennem en høj frekvens af sejladser på ruten mellem de to havnebyer, der med sin kortere distance og nordlige placering fungerer som et essentielt led for distributionen mellem Danmark og Sverige og videre ud i Europa

“ForSea er med op til 110 daglige overfarter for fragt helt unikke. Vi arbejder kontinuerligt for at kunne tilbyde den service og frekvens, som er er nødvendig for at opretholde forbindelsen i disse tider. Vi har tydelige retningslinjer for vore medarbejdere, for at sikre, at alle, såvel gæster som ansatte, skal føle sig trygge under overfarten”, siger fragtchef Peter Kesting.

Overfarten fra Helsingør til Helsingborg tager omkring 20 minutter, og ForSea sejler døgnet rundt, så lastbilerne kan nå deres destination i rette tid. 

Læs også: ForSea: Markant miljøgevinst med elfærger på Helsingør-Helsingborg

For at beskytte chauffører og selskabets check-in personale, bliver chaufførerne for tiden tilbudt at benytte selvbetjeningskiosker og fast lanes. Dette skal yderligere sikre fri bevægelse for gods.

- HCL

Denne artikel er en del af temaet Coronavirus

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere