27.08.2019  |  Branchenyt

Fra fabriksbyggeri i Valby til moderne kontor i Sydhavn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med store krav til sikkerhed og en gennemsnitsalder på 23 år blandt medarbejderne, har kundeservice-bureauet Webhelp nogle særlige behov, når det kommer til indretningen af deres kontor. Med hjælp fra CBRE har de nu fundet de rette lokaler.

Kundeservice-bureauet Webhelp bliver snart naboer til virksomheder som Cirkle K, Telenor og Phillips, når de per 1. juli i år flytter i nye kontorlokaler på Borgmester Christiansens Gade i Sydhavn i København.

I Danmark har Webhelp hidtil holdt til i maskinparken i Valby, men de har længe været på udkig efter nye lokaler, da pladsen er ved at blive for trang til de 250 medarbejdere:

”Vi forventer snart at vokse til omkring 300 medarbejdere. Jo flere medarbejdere, vi bliver samlet ét sted, jo større bliver behovet også for at sikre et godt indeklima og et acceptabelt støjniveau,” fortæller Lars Olsen, Brand Manager hos Webhelp Nordic.

Det nye lejemål er på 3.000 m2 og er placeret centralt i Sydhavn med let adgang med både cykel, offentlig transport og bil. Lokalerne udlejes af Sampension og Deas.

Særlige sikkerhedskrav

Det er CBRE, som er førende rådgiver inden for erhvervsejendomme, der har hjulpet Webhelp til at finde de perfekte rammer, som virksomheden kan udvikle sig i. CBRE hjælper dagligt virksomheder med at finde de rette kontorlokaler og tilpasse dem netop deres specifikke behov.

”Sammen med Webhelp har vi afdækket, hvad det er for en hverdag og arbejdsform, deres kontorlokaler skal passe til. Herudover har vi bistået dem i dialogen med udlejer og udarbejdelse af tegninger for indretningen,” siger Jan Lyng-Petersen, Senior Director hos CBRE.

Webhelps behov har særligt handlet om ekstra sikkerhedsforanstaltninger, både i forhold til it-løsninger og de fysiske rammer. Som kundeservicecenter for store virksomheder som fx Nespresso, har Webhelp adgang til og ansvar for mange personfølsomme data.

”Det stiller særlige krav til medarbejderne og også til kontorlokalerne, som skal indrettes på en måde, som minimerer risikoen for datalæk. Bl.a. skal medarbejderne efterlade skriveværktøjer, telefon, jakker og lignende uden for lokalet, da alle arbejder med fortrolig produktinformation. Krav til drift-stabilitet på IT-siden kræver endvidere ekstra plads til generator- back-up,” forklarer Jan Lyng-Petersen.

Nu forestår selve ombygningen, hvor CBRE assisterer Webhelp med projektledelse, herunder koordinering, planlægning og udførelse af Webhelps egne arbejder.

Et ungt miljø

Ud over særlige krav til sikkerhedsforanstaltninger, havde Webhelp også et ønske om, at deres kontor skulle være et sted, som indbyder til fælles sociale aktiviteter for de unge medarbejdere:

”Gennemsnitsalderen for vores medarbejdere er 23 år, og det er derfor vigtigt for os at vores kontorlokaler passer til et energisk, ungt miljø, hvor lysten til at bevæge sig og være social med sine kollegaer er stor,” fortæller Lars Olsen, Brand Manager hos Webhelp Nordic.

Derfor har faciliteter som fællesområder, kantine, fitnessrum, boldbaner og udearealer også stået højt på Webhelps ønskeliste.

”Det allervigtigste for os var at finde nogle lokaler, som kunne tilpasses vores behov – både de arbejdsmæssige og de sociale – fremfor omvendt. Det har vi nu fundet med god hjælp fra CBRE,” siger Lars Olsen, Brand Manager hos Webhelp Nordic.

Webhelp flytter ind i sine nye kontorlokaler 1. juli i år.

Tags: CBRE

Mere fra CBRE

CBRE

www.cbre.dk

CBRE is the world's leading commercial real estate service with more than 75,000 employees worldwide. We are present in more than 100 countries distributed over 450 offices and working daily with every corner of the property market - from investment sales and leasing transactions to outsourcing and advisory services. With CBRE, it's advantage delivered for every client we serve…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere