26.03.2020  |  Branchenyt

Fire vigtige EG Clinea-releases i 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

EG Clinea bliver løbende optimeret, ikke mindst ud fra brugernes feedback og ønsker. I løbet af 2019 har vi releaset fire versioner, hvor vigtige funktioner er udviklet.

MedCom-krav

I 2019 har vi vanen tro implementeret MedCom-krav i EG Clinea, og derudover havde vi fokus på en række andre projekter af både større og mindre karakter. I starten af 2019, i årets første EG Clinea version, var det fx understøttelsen af indberetninger af oplysninger til det nye Landspatientregister (LPR3) i forbindelse med patienters kontakt med sundhedsvæsnet.

Udskrivning og multimarkering

I den efterfølgende version kom en forbedret, ny udskrivningsfunktion, der blandt andet indebar udskrivning til vedhæft og sammensætning af dokument. Samtidig implementerede vi en lettere multimarkering af kontakter i journalen, hvilket var det ønske, der havde flest tilhængere ved afstemning i EG Clinea Brugergruppen.

FMK-krav og e-faktura

I 2019's tredje version blev oplysningsskema tilføjet til Patientportalen med mulighed for et mere dynamisk oplysningsskema.

Senest ved slutningen af 2019 havde vi fokus på understøttelse af FMK-kravene til FMK 1.4.4.E4 i medicinmodulet, hvor vi samtidig optimerede selve brugen af modulet ud fra brugerønsker.
2019's fjerde version indeholdte også en ændring til e-fakturastandarden, der giver mulighed for at vedhæfte filer til e-faktura samt flere ændringer til laboratoriesvar. Vi ser frem til at kunne implementere flere projekter i 2020.

Tags: EG A/S

Mere fra EG A/S

EG A/S

www.eg.dk

  • eg@eg.dk
  • 7013 2211
  • Industrivej Syd 13C, 7400 Herning

EG leverer it-løsninger til logistik- og produktionsvirksomheder baseret på standardsystemerne Dynamics AX, Dynamics NAV, ASPECT4 og SAP. Med indsigt i vores kunders forretning og processer samt branchetilpassede ERP-løsninger bidrager vi til vores kunders forretningsmæssige succes.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere