28.04.2013  |  Branchenyt

ROI 2013 - styrk din konkurrenceevne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det brændende spørgsmål “Hvad skal Danmark leve af?” kræver svar. Produktiviteten står i stampe, og konkurrenceevnen er under pres. Det kan hverken skattelettelser, vækstpakker eller it alene ændre på. Det kan du derimod.

Bedre konkurrenceevne skabes i den enkelte virksomhed. Af dig som leder. Det er temaet for konferencen ROI 2013. Vi går i dybden med nye svar på de udfordringer, detail- og produktionsvirksomheder står over for. Og kommer med eksempler på forbedringer, som kan foretages her og nu, med en effekt der rækker fremad. Bundlinjepotentialet er der. Spørgsmålet er, om du som leder vælger at realisere det.
Investerer du én dag, kvitterer vi med konkret viden, som du kan omsætte til øget produktivitet og styrket konkurrenceevne. Du får også fremtidsforskerens og erhvervskommentatorens bud på, hvad der skaber succes i dansk erhvervsliv.
Tid og sted
11. juni i Aarhus kl. 8.30-16.00
12. juni i København kl. 8.30-16.00

Læs mere og tilmeld dig på www.eg.dk/ROI2013.

Det er gratis at deltage.

Tags: EG A/S

Mere fra EG A/S

EG A/S

www.eg.dk

  • eg@eg.dk
  • 7013 2211
  • Industrivej Syd 13C, 7400 Herning

EG leverer it-løsninger til logistik- og produktionsvirksomheder baseret på standardsystemerne Dynamics AX, Dynamics NAV, ASPECT4 og SAP. Med indsigt i vores kunders forretning og processer samt branchetilpassede ERP-løsninger bidrager vi til vores kunders forretningsmæssige succes.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere