24.11.2016  |  Branchenyt

Erhvervsakademi SydVest udbyder ny logistikuddannelse

Et nyt studie inden for transport og logistik bliver i marts 2017 en realitet. Studiet udbydes af Erhvervsakademi SydVest.

Transport- og logistikområdet står til at blive fremtidens vækstmotor i Sønderborg, hvor branchen er den fjerdestørste med knap 1.600 fuldtidsansatte. Af den årsag har Erhvervsakademi SydVest fået grønt lys til at udbyde en ny transport- og logistikuddannelse på viden- og kulturcenteret Alsion, skriver JydskeVestkysten.

Erhvervsakademi SydVest, som tilbyder korte videregående uddannelser, havde henvendt sig til Sønderborg Vækstråd på baggrund af en for nyligt offentliggjort kortlægning af erhvervslivet i kommunen. Akademiet kom med et tilbud om at sætte et større uddannelsesmæssigt fokus på brancheområdet inden for transport og logistik.

Læs også: Ny ordning giver flygtninge lageruddannelse

”Vi lytter til både kommuner og virksomheder, når det gælder udvikling af de videregående uddannelser, og på det her felt ser vi en oplagt mulighed for en uddannelse og dermed et kompetenceløft”, Klaus Vestergaard Krogh, som er underviser og projektleder på erhvervsakademiet.

Det er planen, at uddannelsen skal starte i marts 2017 som deltidsstudie for erhvervsaktive.

- KLZ

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere