01.08.2019  |  IT

Er du ikke i skyen endnu? Læs om fordelene ved at vælge en Azure Cloud Services-teknologi til din dataplatform

Indhold fra partner Hvad er dette?

Læs om de forretningsmæssige fordele ved at vælge Azure Cloud Services-teknologi til en dataplatform i stedet for SQL on-premise i Kapacitys blogindlæg.

I Kapacity udvikler vi cloud løsninger på Microsoft Azure, og i de sidste tre år har Azure-platformen været gennem en stor udvikling. Der er forskellige setups at vælge mellem - alt efter ens forretningsmæssige behov. Uanset setup er der en del cloud-fordele i en datapalatform-sammenhæng, som ændrer både udviklingsopgaven, vedligeholdelse og investeringen.  

Besparelser med Azure Cloud Services 

Med Azure Cloud services undgår du en fast licensstruktur, der er gældende i længere tid. I stedet får du en dynamisk betalingsstruktur, så du kun betaler for det, du har brug for. Således kan du starte småt og senere udvide løbende efter behov. En cloud-betalingsmodel påvirker derfor den tidsmæssige fordeling af organisationens investering positivt.

Forretningspotentiale med Azure Cloud Services

Beslutter man sig for at basere sin løsning på cloud services, køber man sig ind på en teknologisk platform, der er i konstant udvikling. På denne måde indgår hjælp til fremtidssikring af de muligheder, der medfølger. Dermed sidder man ikke fast i en forældet løsning, som ikke længere skaber værdi. Derudover giver cloud services også større mulighed for at arbejde fleksibelt samt eksperimentere med blandt andet AI. 

Læs mere om fordelene ved Azure Cloud Services i Kapacitys blogindlæg her.

Mere fra Kapacity

Kapacity

https://www.kapacity.dk

Kapacity blev grundlagt i 2008 af fem ambitiøse partnere – alle med et ønske om at levere data warehouse- og Business Analytics-løsninger i verdensklasse. Siden har virksomheden vokset sig til at være en af de toneangivende aktører i den danske Business Intelligence-branche, og vi har i dag kontorer i København, Aarhus og Kolding. Vi dækker hele landet med lokale ressourcer.Vi mener, at erfa…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere