07.08.2019  |  IT

Case: Unifeeder dykker dybere i deres data med IBM Cognos fra Kapacity

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udrustet med IBM Cognos Analytics leverer Unifeeder omfattende og overbevisende rapporter, der understøtter en bedre beslutningstagning.

Udfordring

På en indkøbstur vil du hurtigt opdage at mange af de varer, du støder på, er produceret i udlandet. Før varerne ender der, har de først været på en lang rejse til søs.

For logistikvirksomheder som Unifeeder er det essentielt, at disse rejser bliver foretaget så effektivt som mulig for at bevare overskuddet i den konkurrencedygtige industri.

For at kunne træffe de rigtige beslutninger vedrørende ruter, fartøjsudnyttelse og brændstoføkonomi har ledere brug for et samlet overblik over driften og virksomhedens præstationer.

Martin Nyhuus, Manager, Performance Management hos Unifeeder, kommenterer: “For at træffe de rigtige beslutninger, har man brug for de rigtige oplysninger, og derfor ønskede vi, at bygge videre på vores eksisterende analytiske evner. Vi ville forbedre kvaliteten af ​​vores rapporter, for støtte vores beslutningstagere bedre.”

Løsning

Unifeeder havde brugt IBM® Cognos® Business Intelligence som front-end rapporteringsværktøj i over et år, men ønskede at opgradere til IBM Cognos Analytics.

Med IBM Cognos Analytics kan Unifeeder levere overbevisende rapporter til støtte for bedre beslutningstagning.

“Vi kan levere langt mere detaljerede oversigter over virksomheden end tidligere. Vi kan også nemmere skræddersy indhold. Designets fleksibilitet er fantastisk – vi kan tilpasse rapporter til den tilsigtede målgruppe, der hjælper dem med at få mest muligt ud af informationen. For eksempel har vi været i stand til at forenkle rapporter til vores operationsteam, der gør det lettere at få et hurtigt overblik. Vi bruger farver til at fremhæve visse aspekter af rapporter, for at illustrere de mest relevante informationer i deres daglige arbejde. For C-niveau ledere kan vi på den anden side bygge mere omfattende og sofistikerede rapporter, for at give dem den indsigt, de har brug for.” Siger Martin Nyhuus.

Ledelsesteams i Unifeeder har nu fået alle oplysninger, lige fra skibsruter til brændstoføkonomi, samlet ét sted. Dermed bliver den strategiske planlægning lettere.

Er du nysgerrig på at læse mere om de fordele løsningen har skabt for Unifeeder, kan du læse videre her: https://www.kapacity.dk/cases/unifeeder/

Tags: Kapacity

Mere fra Kapacity

Kapacity

https://www.kapacity.dk

Kapacity blev grundlagt i 2008 af fem ambitiøse partnere – alle med et ønske om at levere data warehouse- og Business Analytics-løsninger i verdensklasse. Siden har virksomheden vokset sig til at være en af de toneangivende aktører i den danske Business Intelligence-branche, og vi har i dag kontorer i København, Aarhus og Kolding. Vi dækker hele landet med lokale ressourcer.Vi mener, at erfa…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere