08.02.2021  |  Branchenyt

Case: En gang købmand – altid købmand

Indhold fra partner Hvad er dette?

I begyndelsen af 2020 fik SPAR i Jyderup ny indehaver. I forbindelse med overtagelsen satte den nye købmand gang i en større opgradering af butikken. Nye tiltag skal give kunderne en forbedret oplevelse med blandt andet elektroniske hyldeforkanter.

I begyndelsen af 2020 fik SPAR i Jyderup ny indehaver. I forbindelse med overtagelsen satte den nye købmand gang i en større opgradering af butikken. Nye tiltag skal give kunderne en forbedret oplevelse og det inkluderer blandt andet elektroniske hyldeforkanter.

Købmanden, Steen Olsen, har overtaget SPAR i Jyderup sammen med hans hustru, Dorthe Olsen. Det er købmandens femte butik under SPAR’s kædekoncept, så rollen som butiksejer er bestemt ikke ny – den første butik fik han allerede i 1992.

Læs også: Case: Erfaren MENY-købmand viser vejen frem

Da det lå fast, at Steen Olsen skulle overtage SPAR-butikken i Jyderup, besluttede han sig for at indføre elektroniske hyldeforkanter (ESL), da han havde gjort netop det samme i sin tidligere forretning. Selve løsningen er cloud-baseret og det er it-virksomheden Delfi Technologies, som står bag.

- Jeg kender til Delfi-løsningen fra tidligere og har kun gode erfaringer. Derfor var det et naturligt valg. Når man først har haft ESL, så kan man slet ikke undvære det, fortæller han.

Bedre synlighed på Gul Pris sortiment

SPAR er en del af Dagrofa-koncernen. Samlet set har mere end 220 af Steens købmandskollegaer i Dagrofa installeret samme løsning. Som noget nyt i forhold til mange andre butikker, har købmanden valgt en ekstra løsning til at øge synligheden på butikkens Gul Pris sortimentet (Gul Pris betyder altid lav pris på mere end 350 populære dagligvarer hos SPAR og MinKøbmand).

Læs også: Case: Løvbjerg indfører elektroniske hyldeforkanter i alle butikker

- Det er ret smart. Vi anvender en speciel type elektroniske hyldeforkanter, som kan vise farven gul og det er ideelt til at fremhæve vores sortiment inden for Gul Pris. På den måde kan kunderne hurtigt se hvilke varer, der altid er en fast lav pris på, forklarer Steen Olsen.

Stor fleksibilitet i det daglige

Udover skiltene med gul farve, så anvender butikken også den type elektroniske hyldeforkanter, som automatisk viser tilbud og kampagner med en rød farve. Rent praktisk betyder det, at når en vare kommer på tilbud i systemet, så skifter hyldeforkanten automatisk farve.

Breece-løsningen med elektroniske hyldeforkanter giver stor fleksibilitet i det daglige. Medarbejderne kan blandt andet bruge butikkens håndterminal til at koble varer og skilte sammen. På den måde kan man tilføje elektroniske hyldeforkanter til nye produkter, direkte ved hylden.

Læs også: Case: Mere end 400 Coop butikker har fået elektroniske hyldeforkanter

- For os som butik, handler det om at holde udviklingen i gang og løbende arbejde med nye idéer, som bidrager til at vi kan gøre ting smartere – både i forhold til vores kunder og til medarbejderne. Det er altafgørende, hvis man vil blive ved med at skabe gode oplevelser, siger købmanden afslutningsvis.

Om SPAR

SPAR er en af Dagrofa-koncernens lokale butikskæder og består i dag af 138 butikker fordelt over hele Danmark. SPAR butikkerne er primært ejet og drevet af selvstændige købmænd. Derudover ejer Dagrofa også nogle SPAR-butikker. SPAR købmanden værner om det lokale og er samlingsstedet i lokalsamfundet. Internationalt er SPAR repræsenteret i 50 lande og omfatter mere end 12.000 butikker.

Om Delfi Technologies A/S

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager og logistikbranchen samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra Delfi Technologies A/S

Delfi Technologies A/S

www.delfi.com

Delfi Technologies er en europæisk løsningsleverandør, etableret i 1988, som har specialiseret sig i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, kasseløsninger (POS) og printløsninger. Vores kunder repræsenterer en bred vifte af brancher såsom detailhandel, lager, sundhedssektor, field service og kontor…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere