14.02.2019  |  Branchenyt

EAB Sverige opkøber Wica System

Danske Wica System, der fremstiller inventar til lageret, er blevet opkøbt af EAB i Sverige. Et langt samarbejde går forud for handlen, som Wicas afgående direktør, Steen Kjærulff, er yderst tryg ved.

EAB i Sverige, der arbejder med stålbyggerier, lagersystemer og porte, køber det familieejede Wica System, der i en årrække har forhandlet EAB’s produkter på det danske marked.

Læs også: 200.000 møbler om ugen kræver stærk truckflåde

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi har haft en relation til EAB i mange år, da vi har været forhandler af deres produkter siden firserne, og det er vores erfaring, at de altid leverer bæredygtige løsninger. Det føles derfor meget sikkert at overlade roret til EAB, som er en stabil familievirksomhed i vækst. Det sikrer en langsigtet strategi, der holder”, siger Steen Kjærulff, administrerende direktør i Wica.

Steen Kjærulff forlader virksomheden i forbindelse med ejerskiftet og bliver afløst af Mikael Pernefors, der bliver ansvarlig for EAB Danmark.

”Samarbejdet med Wica går mange år tilbage, og vi ser et stort potentiale i virksomheden og det danske marked for lagersystemer og porte. Med opkøbet får vi adgang til kompetente medarbejdere i Danmark, hvormed vi nærmer os målet om et skifte fra en traditionel produktionsvirksomhed til en vidensvirksomhed”, siger Per-Åke Andersson, administrerende direktør i EAB.

Læs også: Novo fylder insulinlagrene inden Brexit

Wica Systems har i dag syv fuldtidsansatte med opgaver inden for indkøb og salg, og alle medarbejdere fortsætter under EAB.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere