09.12.2020  |  Branchenyt

E-bog: 5 måder at maksimere din ERP-investering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det kan være en forholdsvis stor udskrivning at investere i et nyt ERP-system, og derfor er det vigtigt, at du har styr på din business case. Kun sådan kan du vurdere, om dit nye ERP-system understøtter din forretning på den mest hensigtsmæssige måde.

Af samme årsag bør du heller ikke betragte din kommende ERP-opgradering som et IT-projekt, men snarere som forretningsudvikling. Der er nemlig stort potentiale for at effektivisere din forretning med det rette ERP-system, så du reducerer driftsomkostninger og samtidig gearer din virksomhed til fremtidig vækst.  

Med Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, som er særligt velegnet til større virksomheder med komplekse logistikkæder, er der mange muligheder for at effektivisere sine forretningsprocesser, så det kan mærkes på bundlinjen. Men du skal vide, hvor du skal sætte ind. 

Vi har lavet en e-bog, hvor vi giver dig fem eksempler på, hvordan din investering i Dynamics 365 Supply Chain Management kan tjene sig hjem.

Download e-bogen og få indblik i:

✔ Hvordan du beregner ROI på din ERP-investering
✔ Hvorfor du bør betragte dit kommende ERP-projekt som forretningsudvikling, og IKKE et IT-projekt
✔ Hvordan du identificerer processer i din forretning, der kan optimeres
✔Fem konkrete indsatsområder, hvor din forretning med stor sandsynlighed kan optimere sine processer med Dynamics 365

Download din e-bog her >

Bredana Axcite er certificeret Microsoft Dynamics-partner og specialiseret i ERP-løsninger til mellemstore og store virksomheder inden for handel, distribution og produktion. Vi har mere end 30 års erfaring, og er den af Bredana Gruppen.

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana-axcite.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere