28.10.2019  |  Innovation

DSV starter dronesamarbejde i Canada

DSV udvider sin leveringstjeneste i Canada og indgår fragtaftale med en lokal dronevirksomhed. "En investering i morgendagens muligheder", lyder det fra DSV om partnerskabet.

DSV Canada, der er et datterselskab ejet af danske DSV Panalpina, har indgået en fragtaftale med den lokale dronevirksomhed Drone Delivery Canada (DDC). Det skriver DSV Canada i en pressemeddelelse.

Læs også: DSV færdiggør Panalpina-handel

DSV arbejder meget med innovative løsninger og aftalen skal være med til at optimere selskabets leveringstjeneste.

"Med et globalt syn i tankerne er vores fokus på kontinuerlig at optimere vores lokale partneres forsyningskæder. Det betyder en langsigtet vision, der åbner op for nye markeder og servicetilbud. Vores stærke partnerskab med Air Canada Cargo og nu DDC vil tilbyde vores nuværende og potentielle partnere kvalitetsløsninger, der er skalerbare og fremtidssikre", siger Martin Roos, der er administrerende direktør i DSV Air & Sea Canada og fortsætter:

”Vi forsøger at overvinde nogle af nutidens udfordringer ved at investere i morgendagens muligheder, og vi er klar til den kommende udvikling”.

Dronefragt på op til 10 pund
Aftalen vil blive implementeret i dette kvartal, mens droneleveringerne påbegyndes i første kvartal af 2020.

DDC vil blandt andet etablere den første af flere ruter og afprøve start- og landingszoner, ligesom selskabet vil sørge for anden infrastruktur til droneflyvning på DSV's områder. Sidst men ikke mindst indsættes fragtdronen Sparrow, der har en kapacitet på op til 10 pund (ca. 4,5 kilo).

Læs også: UPS skruer op for servicen med nyt dronefirma

"Vi er glade for at kunne annoncere DSV Canada som ny kommerciel dronelogistikkunde. DSV er en global leder inden for logistikrummet og en perfekt match som en skalerbar kunde for os", siger Michael Zahra, præsident og administrerende direktør for DDC.

- MGC

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere