26.07.2019  |  Lager & distribution

DHL implementerer digital tvillingeteknologi i lagerhus

Tetra Pak har fået et nyt intelligent pakhus i Singapore i Asien. Det er DHL, der har implementeret den nye tvillingeteknologi, hvor digitale modeller anvendes til at kontrollere operationerne.

Logistikselskabet DHL har implementeret en integreret forsyningskædeløsning til Tetra Paks lager i Singapore. Det er det første lager i Asien, hvor DHL implementerer digital tvillingteknologi. Teknologien anvender digitale modeller, der kan holde øje med samt styre fysiske aktiver.

Læs også: DHL og StreetScooter annoncerer samarbejde om nyt elektrisk leveringskøretøj

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Ved i fællesskab at implementere en digital løsning til at støtte Tetra Pak's lager- og transportoperationer er dette samarbejde et godt eksempel for fremtidens intelligente pakhuse til at levere agile, omkostningseffektive og skalerbare forsyningskædedrifter”, siger Jerome Gillet, CEO, DHL Supply Chain Singapore, Malaysia, Filippinerne.

Ved at kombinere Internet of Things-teknologien med dataanalyse har DHL bygget bro mellem Tetra Paks fysiske lager og en virtuel repræsentation, der overvåger den fysiske tilstand samt lagerets aktiviteter i realtid.

Overvågning 24/7
Tetra Pak kan dermed overvåge dets operationer 24 timer i døgnet. Det skal hjælpe med at løse problemer, når de forekommer, særligt dem, der involverer sikkerhed og produktivitet.

”Innovation har altid været kernen i det, vi gør på Tetra Pak. For at holde tandhjulene i vores operationer kørende problemfrit, er det vigtigt, at vi har komplementære lager- og forsyningskædeløsninger, der kan imødekomme vores kunders høje krav”, forklarer Devraj Kumar, direktør for Integreret logistik, Sydasien, Østasien og Oceanien hos Tetra Pak.

Læs også: DHL starter dronelevering i Kina

For at reducere driftsrisici og forbedre sikkerheden har DHL implementeret en containeropbevaringsløsning, der skal minimere tunge løft for medarbejderne. De skal også løbende uddannes til at arbejde inden for de nyeste indførte sikkerhedsforanstaltninger.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere