08.03.2021  |  Lager & distribution

Det tyske startup-selskab KoRo opskalerer deres e-handel med hjælp fra Descartes

Indhold fra partner Hvad er dette?

Corona-pandemien har medført flere udfordringer for virksomhederne. En af disse udfordringer er det øgede pres på e-handel. En af de virksomheder, der måttet at tilpasse deres aktiviteter, er det tyske startup-selskab KoRo Handels GmbH, der leverer kvalitetsmad direkte fra producent til forbruger. Implementering af Descartes specialtilpassede WMS til e-handel har gjort det muligt for KoRo at forbedre og effektivisere deres e-handel betydeligt.

KoRo Handels GmbH er en tysk startup-virksomhed inden for fødevaresektoren, der tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsmad direkte fra producenten til slutbrugeren. Nu vælger virksomheden Descartes WMS til e-handel for at blive bedre til at håndtere kundernes øgede efterspørgsel.

"Covid-19-pandemien har medført stigende efterspørgsel blandt vores kunder. Vores løsning kunne ikke håndtere den store stigning, hvilket medførte forsinkede leverancer, og at vores kundeserviceafdeling blev invaderet med spørgsmål og bestillinger. Vi havde derfor akut behov for en ny løsning, og på kun 30 dage lykkedes det os at implementere Descartes WMS til e-handel. Derfor kan vi nu håndtere den øgede efterspørgsel og forbedre kundetilfredsheden. Nu udsender vi cirka 30.000 pakker pr. måned, og selv på de mest intensive dage sendes pakkerne afsted samme dag", siger proceschef hos KoRo, Biggy Le.

WMS, som automatiserer hele e-handelsprocessen

Descartes WMS til e-handel automatiserer hele e-handelsprocessen – fra den indledende varemodtagelse til levering og returhåndtering. Den hurtige implementering gør det muligt for små og mellemstore forhandlere at opskalere deres virksomhed og håndtere det stigende behov for e-handel.

"Vi er glade for, at vores løsning hjælper KoRo til at forbedre kundeoplevelsen, reducere arbejdsbelastningen og øge antallet af vellykkede leverancer. Vores e-handelsløsninger kan nemt tilpasses kundernes unikke og komplekse krav og integreres med et bredt udvalg af interne systemer, indkøbskurve og markedspladser. Dermed kan forhandlere opskalere deres e-handelsvirksomhed på en lønsom og smidig måde", siger Dirk Hashke, VP & General Manager E-commerce hos Descartes.

Se flere oplysninger om Descartes løsninger til e-handel på www.ecommerece.descartes.com

Mere fra Descartes

Descartes

www.descartes.com

Descartes hjælper kunder over hele verden gennem løsninger der giver dem adgang til beslutningsstøtte - inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering - som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden. Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opf…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere