21.04.2020  |  Branchenyt

Descartes styrker sit e-handelstilbud – erhverver Peoplevox

Indhold fra partner Hvad er dette?

Descartes, leverandør af softwareløsninger til logistikintensive virksomheder, erhverver den britiske virksomhed Peoplevox, som blandt andet tilbyder skybaseret eWMS til e-handelsvirksomheder. Med erhvervelsen styrker Descartes sin portefølje af e-handelsløsninger.

Peoplevox, der har hovedkontor i London, Storbritannien, kobler sit webbaserede eWMS til kundernes webshop, og afgivne bestillinger bliver derefter automatisk ændret og sendes som plukke- og pakkelister til virksomhedens mobile enheder for derefter at gå videre til leveringssystemet. Erhvervelsen af Peoplevox er en vigtig del af Descartes langsigtede plan om at styrke det globale nærvær og den ledende position på markedet.   

– Vellykkede leverancer inden for e-handelen kræver fleksible systemer, der kan skaleres op og ned afhængig af efterspørgslen, samtidig med at de komplekse koblinger til salgs- og leveringskanalerne bibeholdes. Vores webbaserede eWMS er udviklet netop til det, og det giver kunderne store konkurrencefordele. Sammen med Descartes får vi nu en mulighed for at styrke vores rækkevidde og med integrationen af ny teknik vil vi kunne håndtere hele livscyklussen af nationale og internationale e-handelsleverancer, siger grundlæggeren af Peoplevox, Jonathan Bellwood.

Flere kunder i sigte

Descartes logistiknetværk er i dag det største multimodale netværk af logistikintensive virksomheder i verden med brugere af virksomhedens skybaserede tjenester i over 160 lande. Erhvervelsen af Peoplevox gør det muligt for Descartes at nå flere kunder og markeder fx direkte-til-forbruger-virksomheder (DTC), e-handelsvirksomheder og traditionelle butikker, der vil forbedre deres online tilstedeværelse.

– I tillæg til vores investering i Tyskland, der er det førende europæiske marked for specialiseret e-handel, er vi nu via erhvervelsen af Peoplevox også til stede i England, der er det næststørste marked. Det gør det muligt for os at tilbyde endnu flere e-handlende og forhandlere i Europa fuld støtte gennem hele leveringskæden, kommenterer salgsdirektør EMEA for Descartes Systems Group, Paul Simon Thomas.

Store muligheder for Descartes i Norden

Erhvervelsen har stor betydning for Descartes nordiske virksomhed, fordi e-handelsmarked ekspanderer meget hurtigt. Det viser E-handelsanalyse, udarbejdet af Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH). I alt har danskerne handlet for 146 milliarder danske kroner i 2019. I forhold til 2018 er det en omsætningsvækst på 13 procent.

– Peoplevox tilføjer vigtig viden og erfaring til et voksende virksomhedsområde for os – nemlig e-handelen. Vi er meget glade for, at Peoplevox bliver en del af Descartes og giver os endnu bedre muligheder for at hjælpe de virksomheder, der driver e-handel med egne varemærker, tilføjer salgschef for Norden hos Descartes, Lars Persson.

Mere fra Descartes

Descartes

www.descartes.com

Descartes hjælper kunder over hele verden gennem løsninger der giver dem adgang til beslutningsstøtte - inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering - som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden. Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opf…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere