07.04.2015  |  IT

Datacon vinder en global pris

Indhold fra partner Hvad er dette?

It-firmaet Datacon har vundet anerkendelse for sine kundeløsninger ved en Hewlett Packard-konference i Las Vegas.

På Hewlett Packard Global Partner Conference i Las Vegas i marts, blev it-firmaet Datacon udnævnt til HP GWE One HP Partner of FY14 - Årets HP Partner i Vesteuropa for 2014. Det oplyser Datacon på sin hjemmeside.

Anerkendelsen er begrundet i Datacons evne til at øge forretningen mest af alle partnere på tværs af HP’s hardware- og infrastruktur-produkter inden for de sidste 12 måneder, og dette i konkurrence med nogle af Europas største HP-partnere.

Adm. direktør Jan Misser er glad for den store anerkendelse:

”Udnævnelsen som HP GWE One HP Partner 2014 er et ekstra skulderklap for den store indsats, vores ansatte har leveret i det forgangne regnskabsår. Det er samtidigt et bevis på, at vi forstår at levere projekter, der giver vores kunder værdi, og er med til at flytte dem i den rigtige retning. Og det er det, der er vigtigst for Datacon”.

Anden internationale anerkendelse
Det er anden gang siden august 2014, at Datacon opnår en international anerkendelse. Dengang blev Datacon udnævnt til medlem af Microsoft Dynamics Presidents Club 2014.

Det førte Datacon ind i et eksklusivt selskab af Microsoft-partnere, der har leveret projekter og kunde-løsninger, der skaber værdi for kunderne.

- JKK 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere